Câţi bani ia Florin Călinescu pentru emisiunea de la Prima TV. Ce diferenţă e faţă de salariul primit de la Pro TV (exclusiv)

Ioana Bucur 28.10.2021, 13:52
Câţi bani ia Florin Călinescu pentru emisiunea de la Prima TV. Ce diferenţă e faţă de salariul primit de la Pro TV (exclusiv)

Plecarea sa din Pro TV ar putea fi considerată mișcarea anului în showbiz-ul românesc. Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, în exclusivitate, câți bani ia Florin Călinescu pentru emisiunea de la Prima TV.

Florin Călinescu și-a luat adio de la Pro TV

Imprevizibil, uneori acid, cei mai mulți concurenți care pășeau pe scena de la „Românii au talent” așteptau cu nerăbdare sau chiar teamă comentariile lui Florin Călinescu.

Vara anului 2021 a venit cu o surpriză neașteptată pentru fanii show-ului care caută cel mai talentat român. Actorul anunța, pe o rețea de social media, că a decis să pună punct colaborării cu celebrul trust de televiziune. Era a treia oară când Florin Călinescu pleacă de la Pro TV.

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten Adrian (n.r – Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice”, a declarat Florin Călinescu, după plecarea sa de la Pro TV.

Câţi bani ia Florin Călinescu pentru emisiunea de la Prima TV
Florin Călinescu, prezentatorul unui nou show la Prima TV

Cum au reușit să îl „fure” cei de la Prima TV

Se pare că Florin Călinescu a primit o ofertă de nerefuzat de la reprezentanții Prima TV. Actorul a revenit pe micul ecran cu un format de emisiune cu care este deja obișnuit. „Florin Călinescu Show” se difuzează de trei ori pe săptămână, marți, miercuri și joi, în prime-time, de la 20:00 la 22:00.

Potrivit informațiilor obținute de redacția Playtech-Impact.ro, actorul și-ar fi negociat cu atenție contractul și ar primi suma de 8.000 de euro pe lună, adică în jur de 666 de euro pe ediție.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Florin Călinescu în cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă de la Prima TV, acum câteva săptămâni.

Cu toate că nu a dezvăluit niciodată salariul primit pentru rolul de jurat la „Românii au talent”, în presă a circulat, la un moment dat, zvonul că ar fi vorba despre 8.000 de euro pe lună, la fel ca la Prima TV. Diferența s-ar face la durata unui sezon din noua sa emisiune.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul a glumit, spunând că el ar fi cel mai bine plătit jurat de la celebrul show.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...