Câţi bani ia Cătălin Măruţă de la Pro TV. Sumă e uriaşă. Andra e o norocoasă

Iancu Andreea 16.07.2021, 11:02
Câţi bani ia Cătălin Măruţă de la Pro TV. Sumă e uriaşă. Andra e o norocoasă

Cătălin Măruță se numără printre prezentatorii TV cu experiență din televiziunea românească, iar acest fapt se remarcă și la nivelul bugetului familiei sale. Andra, soția sa, se poate considera norocoasă că formează un cuplu cu moderatorul emisiunii „La Măruță”, de vreme ce veniturile sale sunt deloc de neglijat. Suma de bani pe care o ia Cătălin Măruță de la Pro TV este una uriașă. Postul de televiziune a fost generos cu prezentatorul.

Câți bani ia Cătălin Măruță de la Pro TV

Unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România, Cătălin Măruță, se bucură de venituri uluitoare, după o carieră de succes de ani buni în fața camerelor de filmat. Puțini cunosc însă câți bani ia Cătălin Măruță de la Pro TV. Astfel, moderatorul emisiunii „La Măruță” contribuie serios la bugetul familie, soția sa Andra putând să se considere norocoasă. Și pentru că ambele vedete se bucură de cariere de succes, dar și de o familie superbă, fiind căsătoriți de mai bine de zece ani, mulți îi invidiază.

În ceea ce privește salariul pe care îl primește Cătălin Măruță pentru emisiunea sa, difuzată de luni până vineri, moderatorul încasează lunar 15.000 de euro. Însă aceștia nu sunt singurii bani pe care prezentatorul îi aduce în casă. Împreună cu Andra, Măruță deține șapte firme, printre care se numără și Studio 78 SRL, companie prin care Cătălin încasează banii de la Pro TV și care a înregistrat un profit în 2020 de peste 200.000 de lei. Dincolo de aceste venituri, Andra și Cătălin Măruță se bucură de contracte de publicitate cu diferite branduri, din care strâng alte zeci de mii de euro.

Câți bani ia Cătălin Măruță de la Pro TV
Cătălin Măruță prezintă emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV

Ce studii are, de fapt, prezentatorul. Cătălin Măruță ar fi trebuit să activeze în cu totul alt domeniu

Moderatorul de la Pro TV a devenit celebru datorită televiziunii, remarcându-se la TVR 2 în anul 2002, unde a debutat cu emisiunea Trupa DP2. Deși mulți s-ar fi așteptat ca longevitatea prezentatorului să fie asociată cu studii în domeniu, în realitate, Cătălin Măruță a absolvit o facultate diferită. Acesta termina Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu, care ar fi trebuit să îi aducă un alt parcurs în carieră.

Primul loc de muncă al prezentatorului a fost însă la radio, astfel că domeniul Dreptului nu a fost deloc exploatat. De la radio, Cătălin Măruță a ajuns apoi în televiziune, la TV Super Nova, pentru ca ulterior să se remarce în cadrul unui casting pentru Trupa DP2. Producția de la Televiziunea Română a devenit apoi emisiunea celebră Tonomatul de pe 2. Parcursul lui Cătălin Măruță, care a făcut o oprire pentru câțiva ani și la Realitatea TV, s-a oprit de o perioadă lungă de timp la Pro TV, postul unde prezintă emisiunea „La Măruță”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...