Câți bani ia ”Bobiță” pentru un episod din Las Fierbinți. E plătit dublu față de ”Geaninuța”

Andrei Cezar 05.04.2020, 20:04
Câți bani ia ”Bobiță” pentru un episod din Las Fierbinți. E plătit dublu față de ”Geaninuța”

Actorii din ”Las Fierbinți” câștigă sume uriașe de bani. Aceștia sunt plătiți pentru fiecare episod filmat, iar în unele cazuri, suma ajunge și la 1700 de euro pe un singur episod. Cei mai bine plătiți sunt Bobiță (Mihai Bobonete), Celentano ( AdrianVăncică) și Geani (Constantin Diță).

”Bobiță” din Las Fierbinți câștigă dublu față de ”Geaninuța”

Serialul”Las Fierbinți”, de la Pro TV a ajuns la cel de-al 17-lea sezon, semn că este foarte îndrăgit de public. Scenariul foarte bine scris și talentul actorilor care joacă în serial l-au făcut să reziste atăția ani de zile. Iar cu un asemenea scucces nu este de mirare că protagoniștii sunt plătiți foarte bine. Unii dintre fanii producției au fost curioși în privința sumelor de bani pe care le încasează actorii, așa că acestea au fost făcute publice. Iată cât primește fiecare actor principal pe episod difuzat.

  • Adrian Văncică (Celentano) – 1 500 de euro/ episod
  • Mihai Bobonete (Bobiță) – 1 000 de euro/ episod
  • Constantin Diță (Giani) – 1 000 de euro/ episod
  • Anca Dumitra (Geanina) – 500 de euro/ episod
”Celentano” Văncică încasează bani frumoși pentru Las Fierbinți
”Celentano” Văncică încasează bani frumoși pentru Las Fierbinți

Celentano, poveste emoționantă de viață

Adrian Văncică, alias Celentano, a povestit că în anul 2002, (n.r. pe când serialul Las Fierbinți nu era nici măcar în stadiul de proiect), se afla în Coreea de Sud, chiar în timpul Campionatului Mondial de Fotbal. El a mărturisit că a pierdut foarte mulți bani, în acea perioadă, pentru că juca la pariuri. În acel an în care a stat în Coreea de Sud, Văncică a lucrat într-un parc de distracții imens, cu mult mai mare decât Disneyland din Paris, după cum chiar el spune.

Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică  emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a mărturisit Adrian Văncică despre viața și cariera sa.

 

Urmăriți Impact.ro și pe