Câți bani ia acum Dumitru Dragomir de la statul român. ”Mi-au tăiat 70 de milioane din pensie”

Beatrice Dumitru 06.12.2021, 20:16
Câți bani ia acum Dumitru Dragomir de la statul român. ”Mi-au tăiat 70 de milioane din pensie”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit ce pensie primește de la statul român. El încasează o sumă foarte mare, deși a pierdut pensia specială de 7.000 de lei. „Eu nu știu să mint”, a spus cel supranumit ”Corleone”, când a fost întrebat ce sumă ia în fiecare lună.

Ce pensie încasează Dumitru Dragomir în fiecare lună

După ce a pierdut alegerile de la LPF, Dumitru Dragomir s-a implicat puternic în afaceri, domeniul construcțiilor, din care câștigă milioane, averea familiei fiind administrată de fiul său, Bogdan. Dar „Corleone” a spus că nu se consideră un om bogat, ci un pensionar bogat.

De asemenea, Dumitru Dragomir a afirmat că nu cheltuie toată pensia într-o lume, deoarece nu mănâncă mult, nu bea deloc, doar mai iese la cafea, în oraș și, de aceea, se descurcă foarte bine cu pensia un pic mai mare de 12.000 de lei, atât cât primește de la statul român.

Câți bani ia acum Dumitru Dragomir de la statul român. ”Mi-au tăiat 70 de milioane din pensie”
Dumitru Dragomir, un pensionar bogat.

Mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum. Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess, „La Boschetărie”, așa-i zice restaurantului, și mănânc gratis. Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele”, a declarat Dumitru Dragomir în emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări”.

„E imposibil să treci prin așa ceva”

Deși are tot ce își dorește, „Corleone” este încă marcat de o mare dramă. Fiul său cel mare, Manuel, a murit pe neașteptate în somn, la vârsta de 18 ani, iar fostul șef de la LPF a mărturist că de atunci nu a mai fost niciodată fericit și că a avut gânduri de sinucidere după această nenorocire. Acum se consolează cu cei doi nepoți pe care îi are de la fiul Bogdan.

E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu. Am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir”, a adăugat Dumitru Dragomir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...