Câţi bani face Mihai Trăistariu din apartamentele de pe litoral. Nici el nu se aştepta la un asemenea succes (Exclusiv)

Ana Anitoiu 10.06.2022, 19:28

Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani câștigă din închirierea apartamentelor sale de pe litoral, după ce în ultimii doi ani afacerile lui din domeniul turismului au avut de suferit, din cauza pandemiei de coronavirus. Cântărețul a recunoscut că atunci când a început să investească nu se aştepta să înregistreze un asemenea succes.

Mihai Trăistariu, rezervări încă de la finalul lunii aprilie

Cântărețul, care a făcut senzație cu piesa „Tornero” la Eurovision, în anul 2006, câștigă în prezent și din închirierea unor apartamente luate prin credit bancar. Cu o parte din banii obținuți plătește ratele bancare, iar cu restul se întreține. Mihai Trăistariu este fericit că în acest an, sezonul estival a început extrem de bine.

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum patru ani, când am decis să investesc în lumea turismului, că voi cunoaște succesul atât de repede, nu l-aș fi crezut! I-aș fi zis mai degrabă să nu mai glumească pe seama mea. Dar lucrurile au luat o întorsătură aparte anul acesta.

Niciodată nu am avut atâtea rezervări de la finele lunii aprilie. De obicei, luna aprilie nici nu o luam în calcul, iar pe luna mai încasările erau zero, în bilanțul final! Paștele și data de 1 Mai au jucat, însă, de data asta un rol important în viața mea.

Probabil că și după povestea asta cu pandemia oamenii și-au dorit foarte tare să fugă de acasă! Acum urmează weekendul de Rusalii și am totul ocupat!”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Playtech-Impact.ro.

Cati bani face Mihai Traistariu din apartamentele de pe litoral
Mihai Traistariu

Câţi bani câștigă Mihai Trăistariu din apartamentele de la mare

Mihai Trăistariu a spus că are deja rezervări pentru peste trei sferturi din acest sezon estival, din aprilie până la mijlocul lunii septembrie. Vedeta a precizat că o parte din acest succes al său se datorează și faptului că a stabilit prețuri acceptabile. Artistul a spus că în timp ce prețul unui apartament din Mamaia Nord, în plin sezon, este de 500 – 600 de lei pe noapte, el cere doar 350 de lei pentru apartamentele lui.

„Până anul trecut rămâneam, în medie, după ce achitam salarii și impozite cu circa 20.000 de euro. Anul acesta îndrăznesc să sper că voi avea parte de un câștig final de 30.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur, știind că mai am de achitat băncii 2 miliarde de lei vechi”, a spus cântărețul.

Mihai Trăistariu a mai spus că vrea să-și fidelizeze o clientelă cu care să se înțeleagă pe termen lung. Din acest motiv, artistul îi așteaptă pe aproape toți clienții în fața liftului și schimbă câteva vorbe cu ei. Cântărețul ar vrea ca în următorii 5 ani să-și deschidă propriul hotel – unul mediu ca dimensiuni, dar de cinci stele, la mare sau la munte, în funcție de locul în care va găsi teren de vânzare la cel mai bun preț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...