Câți bani face Damian Drăghici din podcasturile pe care le postează pe Yotube

Daria Petrescu, Narcisa Tomulescu 23.05.2021, 09:08
Câți bani face Damian Drăghici din podcasturile pe care le postează pe Yotube

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Are 51 de ani și este in artist complex, cântând la mai multe instrumente muzicale. În urmă cu mai mulți ani a cântat alături de Joe Cocker, James Brown și Cindi Lauper, Shaggy, Zucherro. De curând, interpretul a intrat în lumea Podcast-urilor, unde a avut invitați unul și unul. Câți bani face Damian Drăghici din podcasturile pe care le postează pe Yotube.

Câți bani face Damian Drăghici din podcasturile pe care le postează pe Youtube

Emisiunea interpretului se numește simplu,„ Podcastul lui Damian Drăghici”. Printre invitații lui Damian Drăghici s-au numărat  Jador, Dana Budeanu, Florin Salam, Connect-R sau Irina Rimes. Succesul în mediul virtaul a fost cel așteptat, pentru că vizualizările pe Youtube, au crescut de la un invitat la altul.

Câți bani câștigă, de fapt, Damian Drăghici dintr-un podcast pe Youtube. Ei bine, acesta a primit până acum, sume cuprinse între 200 și 300 de dolari, pe un podcast. Sumele nu sunt mari, spre deosebire de alte persoane publice care ajung să primească și 1000 de dolari pe un podcast.  Pentru a vă face o idee, vă prezentă, mai jos lista publicată pe socialblade.com.

„PODCASTUL lui Damian Drăghici. O discuție sinceră cu și despre prieteni, povești, muzică, un pic de umor și multă asumare. Un podcast neconvențional în care vorbim liber”, este descrierea făcută de artist.

Connect-R a vorbit despre viciile sale în podcast-ul lui Damian Drăghici

„Aș schimba momentul din viața mea când am dat de drogurile tari, o emoție mai fabricată și mai urâtă și o depersonalizare mai mare nu există.

A fost o vreme în care nu mai înțelegeam nimic din viața mea. Eram cel puțin regele lumii. Mi-am dat seama după ce le-am lăsat. Nu mai eram atent cu aproapele meu, nu mai știam de mine. Succesul îți dă armele perfecte să te sinucizi. Dar am depășit.

M-a făcut Dumnezeu ipohondru. Când am simțit asta și am văzut că slăbesc am zis: poate mor. E jale acolo și pot să spun că am trecut prin treaba asta și nu o recomand”, a mărturisit Connect-R, spunând că ajunsese în punctul în care nu mai putea să-i mai asculte pe cei din jurul său.

Despre Damian Drăghici

Damian Drăghici este unul dintre artiștii apreciați atât în țară cât și în străinătate, susținnd de-alungul anilor sute de concerte alături de nume sonore din lumea muzicală.

– În 2017 participă la un concert în premieră și alături de Sorin Romanescu și Maria Casandra oferă un moment de excepție pe piața muzicală.

– Damian lansează un proiect muzical deosebit: MCulture, în 2018

– Printre artiștii MCulture se numără Cristina Stroe, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Cristina Popa, Skizzo Skillz

– În 2018, are loc un recital de excepție Damian Drăghici & The Brothers „Maria lui Brancuși” la Gala România Centenar din cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2018. Evenimentul s-a  desfășurat în Piața Sfatului din orașul Brașov, România.

– A cântat alături de Joe Cocker, James Brown și Cindi Lauper, Shaggy, Zucherro

– Din 2006 până în 2009 a derulat proiectul ”Damian & Brothers”, care a îmbinat manifestările muzicale cu mesajele împotriva discriminării entice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI