Câți bani costă Gypsophila, floarea pe care Gina Pistol și-a dorit să o aibă în buchetul de mireasă. Ce semnificații are

Beatrice Dumitru 27.05.2023, 20:18
Câți bani costă Gypsophila, floarea pe care Gina Pistol și-a dorit să o aibă în buchetul de mireasă. Ce semnificații are

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit, iar atât ținutele mirilor, cât și decorul, au fost la superlativ. Dar mireasa a avut și un buchet spectaculos, dintr-o floare albă, cu o semnificație profundă. Ce simbolizează buchetul de mireasă ales de Gina Pistol.

Ce semnifică Gypsophila sau floarea miresei

Buchetul miresei este unul dintre cele mai importante accesorii de la nuntă, de aceea trebuie ales cu mare grjiă. Și Gina Pistol a fost atentă la acest detaliu. Dacă rochia purtată la cununia civilă a atras toate privirile, buchetul s-a asortat și el perfect cu ținută elegantă, de inspirație boho.

Gina Pistol a ales un buchet de mireasă alb, simplu, format dintr-un singur tip de floare, cu o semnificație importantă. Floarea se numește Gypsophila și este cunoscută și ca „floarea miresei”. Este o plantă perenă, ornamentală, din familia Caryophyllaceae, originara din Europa de Est, Asia și Nordul Africii. Un astfel de buchet poate costa între 300 și 500 lei.

Câți bani costă Gypsophila, floarea pe care Gina Pistol și-a dorit să o aibă în buchetul de mireasă. Ce semnificații are
Gypsophila sau floarea miresei.

Floarea miresei este un simbol al grației, al purității. Ea denotă fericitre, dragoste eternă, lininște și curățenie sufletească. Florile Gypsophila mai semnifică și iubirea pură, sepranța, noi începuturi și bucuria de a trăi. Aceasta se mai numește și „respirația anuală a bebelușului”, iar multe femei o aleg pentru buchetele de mireasă.

Ce cercei a ales Gina Pistol pentru nuntă

Mireasa și-a ales cu grijă și celelalte accesorii pentru marele eveniment din viața ei. Cu o seară înainte de nuntă, ea a arătat bijuteriile, dar și una dintre perechile de pantofi. Ea a optat pentru o pereche de cercei cu diamante de la un brand franțuzesc și a spus că îi va lăsa moștenire fiicei sale, Josephine.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț”, a spus Gina Pistol pe Instagram, cu o seară înainte de nuntă.

Sandalele pe care prezentatoarea le poartă la nuntă sunt semnate de casa de modă Jimmy Choo și sunt din colecția pentru mirese, din satin și cu multe perle aplicate. Acestea costă 1.595 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...