VIDEO EXCLUSIV

Câți bani cheltuie Ovidiu Buta pe haine? Sumele sunt uriașe: „Dacă nu te doare, cumpăr-o!” EXCLUSIV VIDEO

Rebeka Pascu 12.05.2023, 17:02

 Ovidiu Buta este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști internaționali! Fostul concurent de la „America Express” (Antena 1) a lucrat cu mai multe vedete și manechine, printre care Kanye West, Sebastian Stan și Tony Ward, reușind să semneze proiecte de modă în Beijing, dar și în Chicago. Fiind pasionat de modă, încă de când era copil, Ovidiu adoră să cumpere cât mai multe articole vestimentare. În exclusivitate pentru Impact.ro, stilistul ne-a dezvăluit câți bani cheltuie pe haine. Atenție, sumele sunt uriașe!

Greșeala pe care Ovidiu Buta recunoaște că o face constant în modă!

 Pasiunea este extrem de mare, când vine vorba de haine, așadar, Ovidiu are tot timpul un as în mânecă! Însă, chiar dacă adoră să își umple garderoba cu articole vestimentare, care mai de care, care au prețuri exorbitante, acesta recunoaște că, uneori, se gândește de două ori înainte să cumpere haine scumpe. În exclusivitate pentru Impact.ro, Ovidiu recunoaște ce greșeli face când vine vorba de modă, dar și câți bani cheltuie pe haine!

Impact.ro: Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații și femeile în modă?

 Ovidiu Buta: Fac și eu greșeli, crede-mă! De exemplu, când nu te gândești ce cumperi! Cumva, este firesc… Am momente când intru într-un magazin și cumpăr ceva, ce funcționează pe mine în ziua respectivă. Cumpăr o haină care vine bine doar atunci și când ajung acasă, realizez că am o singură ținută. Nu vreau să o repet și, atunci, devine un obiect gratuit în garderobă. Eu încerc să mă gândesc de două ori înainte să cumpăr ceva. Dacă am o zi proastă, mă gândesc doar 3 secunde. Dacă nu am o zi proastă, mă gândesc de două ori.

 A regretat după ce a plătit sume uriașe de bani pe haine!

Ovidiu Buta nu a ezitat și a spus care este sfatul de care ține cont! O bună amică de-ale sale l-a ajutat să scape de regrete!

Impact.ro: Ți-a părut rău, vreodată, după ce ai plătit o sumă mare de bani pe un articol vestimentar?

 Ovidiu Buta: Da! Eu am și aveam, din păcate, această vină pe care o simțeam. Acum, m-am mai calmat! În același timp, ajungeam acasă, mă bucuram și apoi aveam o senzație de regret. O prietenă m-a învățat un lucru extrem de important: ”Dacă nu te doare, nu te supăra! Să nu cumperi ceva care să îți devalizeze pormoneul, să nu iei bani dintr-o zonă esențială și să muți în haine”. Atunci, nu mai există acest regret și m-am obișnuit. În ultimul timp, lumea cumpără altfel, e mai atentă, nu mai este ca înainte. Înainte era dezmăț, recunosc!

 Care este cel mai scump articol vestimentar din garderoba sa: “Stă pe manechin!”

Pentru că este un pasionat al modei, Ovidiu Buta deține și un articol vestimentar, de colecție, foarte scump, în garderoba sa:

 Impact.ro: Care este cel mai scump articol vestimentar din garderoba ta?

Ovidiu Buta: Cred că cel mai scump lucru ar putea fi un kimono chinezesc, din secolul 18. Așa bănuiesc eu! Nu știu cât costă, este cumpărat într-un anumit context. Am descoperit, în timp, unul dintre colecționarii celebri din Franța și mi-a spus că este, într-adevăr, o piesă senzațională, de colecție. Era un kimono gândit pentru cei care făceau circ la Palatul Imperial. Nu pot să îl port, pentru că se rupe, dar este pus pe un manechin.
Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: