Câţi bani cer Delia şi Loredana Groza pentru evenimente. S-a aflat tot despre tariful cântăreţelor (exclusiv)

Ioana Bucur 15.10.2021, 08:42
Câţi bani cer Delia şi Loredana Groza pentru evenimente. S-a aflat tot despre tariful cântăreţelor (exclusiv)

Cele două jurate „X Factor” sunt, de ani buni, două dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc, iar asta înseamnă, evident, că aparițiile lor vin cu un preț pe măsură. Redacția Playtech-Impact.ro a aflat câți bani cer Delia şi Loredana Groza pentru evenimente.

Cum își stabilesc Delia și Loredana Groza tarifele pentru evenimente

Noile restricții impuse de autorități ca urmare a creșterii cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 au pus stop concertelor în toată țara, o lovitură uriașă pentru artiștii de la noi din țară. Jurnaliștii redacției Playtech-Impact.ro au aflat, de la impresarii din România, câţi bani cer Delia şi Loredana Groza pentru evenimente.

Dintre cele două, tariful cel mai mare este cerut de Delia. Echipa artistei ofertă o gamă destul de mare de „pachete”, în funcție de bugetul fiecărui client. Jurata „X Factor” nu acceptă orice ofertă, alegându-și cu grijă aparițiile.

Delia preferă mai puține spectacole și mai bine plătite, decât un turneu prin țară sau cântări pe scene mici, unde n-ar putea încasa decât câteva mii de euro, cu mult sub tariful ei de bază. Artista cere, la un spectacol, susținut în cluburi, aer liber, în mall-uri sau la petrecerile corporatiste, între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA, potrivit playtech.ro.

Dacă vorbim despre spectacole în afara Bucureștiului, ce implică deplasare, organizatorii trebuie să îi asigure cazare la un hotel de 4 stele, adică 5-6 camere duble și 3 single, plus masa pentru 11-13 persoane.

Un show de tipul „Acadelia”, care implică 28 de colaboratori, costă 29.000 de euro, plus TVA, pentru 70 de minute de recital.

Câţi bani cer Delia şi Loredana Groza pentru evenimente
Juriul X Factor România 2021

Unde face „reducere” Loredana Groza

Lucrurile stau un pic diferit în cazul Loredanei Groza. Potrivit sursei citate, artista cere, la petrecerile corporatiste, la mall-uri sau în aer liber suma de 15.000 de euro, cu TVA, iar la nunți, botezuri și petreceri în restaurante mai lasă la preț, până la 11.000 de euro, plus TVA. Loredana Groza solicită, în turnee, camere la hoteluri de patru stele, adică o suită, 6 single și 8 duble, cu mic dejun inclus. Are 24 de persoane în staff.

Ceilalți doi jurați de la „X Factor” au tarife ceva mai mici. Un concert Ștefan Bănică Jr nu va fi mai puțin de 11.000 de euro, la care de adaugă TVA. La spectacolele susținute în afara Bucureștiului, el cere 1,5 euro pe kilometru, pentru transport, 10 camere duble, și un apartament, la hoteluri de 4 stele, plus masă pentru 21 de persoane.

De departe, cel mai „ieftin” jurat este Florin Ristei. Artistul cere 1.800 de euro pentru un concert de 60 de minute. La Balul Bobocilor are tarif de 2.200 de euro, iar în mall-uri, de 3.500 de euro. La petrecerile corporatiste are tarife cuprinse între 4.000 și 5.000 de euro. În turnee, Florin Ristei merge cu o echipă formată din 10 persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...