Câţi bani câştigă Oana Roman din magazinul de haine. La ce preţuri se vând produsele pe site-ul vedetei

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 24.06.2021, 13:22

Oana Roman este mai înfloritoare ca niciodată. În ciuda divorțului de soțul său, vedeta este zâmbitoare și plină de energie. Ea și Marius Elisei par să aibă o relație tot mai bună pe zi ce trece, îngropând securea războiului și de dragul fiicei lor, Isabela. Deși pandemia a afectat-o pe fiica lui Petre Roman, aceasta a reușit să se redreseze și încearcă să stabilizeze o afacere, de care se ocupă pe lângă restul proiectelor sale. Pentru că magazinul online de haine al vedetei este tot mai des amintit de ea în postările de pe rețelele de socializare, mulți s-au întrebat câți bani câștigă Oana Roman din urma acestor vânzări. Se pare că produsele de pe site-ul vedetei se vând la prețuri pentru toate buzunarele.

Câți bani câștigă Oana Roman din magazinul de haine

Oana Roman se bucură de o perioadă frumoasă în viața sa, având o legătură tot mai strânsă cu fostul său soț, Marius Elisei, punându-și totodată la punct și planurile de afaceri. Vedeta este un om de televiziune, însă a ales să îmbine utilul cu plăcutul și astfel și-a deschis un magazin online, pe care îl gestionează împreună cu Marius. Deși perioada dificilă a pandemiei a fost dificil de gestionat, Oana începe să își revină pe plan financiar. Și pentru că mulți curioși au descoperit magazinul de haine pe care îl promovează Oana Roman, s-au întrebat câți bani câștigă vedeta în urma acestei afaceri.

Fiica lui Petre Roman este mulțumită de meseria sa și de banii pe care reușește să îi obțină în urma vânzărilor de articole vestimentare în cadrul magazinului său online, care se află în continuare pe numele fostului său soț. Iar sumele nu sunt de neglijat, în ciuda faptului că vedeta a anunțat recent promoții. Site-ul Oanei are reduceri de prețuri în această perioadă. De exemplu, o rochie tip cămașă se vinde la prețul de 129 de lei, având o reducere de 17%, în timp ce o ținută formată din două piese vestimentare poate ajunge la 199 de lei.

Câți bani câștigă Oana Roman din magazinul de haine
Oana Roman și Marius Elisei au împreună un magazin online de haine, din care câștigă venituri importante

Ce relație au Oana și Marius în prezent. „Suntem mai bine ca înainte”

Cuplul format din Oana Roman și Marius Elisei a luat decizia de a divorța la finalul anului trecut, iar separarea în fața notarului s-a produs chiar în luna ianuarie a acestui an. Cei doi au format o pereche timp de opt ani, dintre care șapte ani i-au petrecut căsătoriți. Deși despărțirea a fost dificilă, ambii au decis să păstreze o relație bună de dragul micuței lor, Isa.

Cu toate acestea, relația lor de prietenie s-a transformat în una tot mai înfloritoare, fostul soț al Oanei fiind tot mai atent și mai grijuliu cu mama fiicei sale. Acesta obișnuiește să o surprindă cu flori și cadouri neașteptate, care o impresionează pe vedetă. În plus, aceasta recunoaște că se înțelege mult mai bine cu Marius decât anterior divorțului, motiv pentru care mulți s-au gândit deja la împăcare. Vedeta a dezvăluit că deocamdată nu se poate pune problema de împăcare, însă nu exclude complet acest scenariu.

Eu și Marius suntem ok, suntem separați dar împreună, cumva. Suntem mai bine ca înainte, ne înțelegem, avem grijă de Isa, ne vedem, avem un business împreună. Deocamdată nu se pune problema de împăcare. Nu știu dacă nu vreau, sunt multe lucruri care s-au întâmplat, trebuie să mai treacă timp…, a declarat Oana Roman pentru ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...