Câți bani câștigă Mihaela Rădulescu pentru un sezon la Ferma. Pro TV o plătește cu o sumă colosală

Mirabela Vasile 24.09.2020, 18:31
Câți bani câștigă Mihaela Rădulescu pentru un sezon la Ferma. Pro TV o plătește cu o sumă colosală

Cât câștigă Mihaela Rădulescu la Ferma. Aceasta a rămas una dintre cele mai apreciate personalități din România. Prezentatoarea TV e în plină ascensiune și se poate declara mulțumită de veniturile pe care le obține în ultima vreme. Vedeta încasează sume fabuloase de la emisiunea pe care o prezintă acum.

Cât câștigă de fapt Mihaela Rădulescu pentru un sezon la Ferma

Frumoasa brunetă a intrat în vizorul publicului în urma emisiunii ”Duminica în Familie”, de la Antena 1. Vedeta avea de atunci un succes fulminant și cu fiecare apariție își surprindea telespectatorii pe care îi avea. Emisiunea avea audiențe foarte mari la vremea aceea și se situa printre cele mai urmărite show-uri de atunci.

Acum, Mihaela Rădulescu a trecut la concurență, iar postul de televiziune îi oferă o remunerație impresionantă. ”Ferma vedetelor” nu este singura emisiune de unde frumoasa brunetă a câștigat bani mulți. Pentru rolul de jurat al emisiunii ”Românii au talent”, aceasta ar fi primit o sumă similiară cu cea încasată la fermă.

Ce venituri avea Mihaela Radulescu la Antena 1
Ce venituri avea Mihaela Radulescu la Antena 1

„Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la Duminică în familie, în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct!

Potrivit wowbiz.ro, se pare că vedeta ajuta Antena 1 și cu alte proiecte, iar salariul său ajunga pe lună undeva la 60.000 de euro.

Ce se întâmplă în noul sezon Ferma Vedetelor

Noul sezon din Ferma Vedetelor și-a făcut debutul pe 8 septembrie 2020. Filmările se pare că au loc la 20 de kilometri de Capitală, iar concurenții sunt puși la provocări fără pereche.

„Anul acesta, «Ferma» pune sub același acoperiș două lumi care refuză în mod normal conviețuirea: orășenii și sătenii. Deși în realitate se află la câțiva kilometri unii de alții, cele două tabere arată, se comportă, gândesc și acționează total diferit.”, a susținut Mihaela Rădulescu.

De asemenea, filmările se desfășoară în condiții speciale. Aici sunt respectate și condițiile impuse de igienă, mai ales că încă există riscuri de molipsire foarte mari și noi cazuri înregistrate zilnic și în România.

Concurenții au intrat în cursă în două tabere diferite. Astfel, există opt orășeni și opt săteni. Iată lista concurenților:

Orășenii: Anda Adam, Paul Diaconescu, Cezar Ouată și George Pisică. Echipa e completată de Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Alina Pușcău și Giulia Nahmany. De asemenea, din partea sătenilor luptă Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader. Lângă aceștia s-au alăturat Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei.

Urmăriți Impact.ro și pe