Câți bani câștigă Delia la X Factor. Jurata e plătită regește de Antena 1

Iancu Andreea 17.09.2021, 21:01
Câți bani câștigă Delia la X Factor. Jurata e plătită regește de Antena 1

Delia Matache este o artistă admirată și cunoscută de toată lumea, făcându-se remarcată în ultimii ani în televiziune, acolo unde se află în postura de jurat în cadrul mai multor show-uri de la Antena 1. Pentru că este adesea văzută în vacanțe exotice și îmbrăcând ținute extravagante, semnate de designeri de renume, mulți s-au întrebat câți bani câștigă Delia, jurata de la X Factor. Se pare că sumele nu sunt deloc de neglijat, iar Antena 1 plătește bani grei pentru a o avea pe celebra artistă în emisiuni.

Antena 1 plătește bani mulți pentru Delia. Artista câștigă sume impresionante la X Factor

Delia este un artist complet, care nu mai are nevoie de vreo prezentare. Cu o carieră muzicală fabuloasă, milioane de fani și apariții în televiziune, cântăreața este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Stilul său este unul inconfundabil, Delia fiind mereu o apariție originală și excentrică. Mereu surprinzătoare, vedeta a reușit să atragă publicul și datorită vacanțelor exotice pe care și le permite tot mai des în ultimii ani. Chiar dacă mulți se gândesc că muzica îi aduce cele mai mari venituri, în realitate jurata de la Antena 1 este plătită extrem de bine pentru aparițiile din televiziune. Puțini știu însă câți bani câștigă Delia la X Factor.

Conform declarației de avere pentru anul 2020 a cântăreței, prin intermediul firmei sale, Delia a încasat aproximativ 9 milioane de lei, profitul companiei ajungând la peste 4 milioane de lei. Informațiile publice arată și faptul că artista trebuie să recupereze de la partenerii de afaceri o sumă de 1,97 milioane de lei. Pe de altă parte, cele mai generoase sume sunt încasate de către Delia în urma emisiunii X Factor. Onorariul vedetei este de 100.000 de euro, potrivit cancan.ro, la acesta adăugându-se și banii din show-ul iUmor. În plus, în familia Deliei și soțul său, Răzvan Munteanu, aduce sume importante în conturi, acesta fiind un om de afaceri care deține șase localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Câți bani câștigă Delia la X Factor
Delia se numără printre jurații X Factor, de la Antena 1

Jurata a dezvăluit cine are cel mai mare salariu de la X Factor

Chiar dacă mulți s-au grăbit să susțină că Delia ar câștiga cel mai bine de pe urma prezenței sale în emisiunea de talente de la Antena 1, artista a recunoscut că nu ea încasează cel mai mare salariu. Dintre cei patru membri ai juriului, Florin Ristei, Loredana, Delia și Ștefan Bănică Jr., se pare că celebrul star rock a semnat un contract generos. Deși Delia nu a confirmat suma pe care artistul o câștigă, există zvonuri care afirmă că salariul lui Ștefan Bănică Jr. se apropie de valoarea de 200.000 de euro.

Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe. Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie, a declarat Delia la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...