EXCLUSIV

Câţi bani câştigă Dan Negru din televiziune şi ca profesor de jurnalism. S-au aflat sumele exacte EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.12.2021, 20:05
Câţi bani câştigă Dan Negru din televiziune şi ca profesor de jurnalism. S-au aflat sumele exacte EXCLUSIV

Dan Negru e scump la vorbă doar pe scenă. Dacă, la evenimente, vedeta Antena 1 câștigă și 1.500 de euro, în 60 de minute, iată că, la facultate, tot într-o oră, el primește doar o sumă infimă. Reporterii impact. ro au aflat că, pentru o oră de curs, profesorul Dan Negru ia doar 30 de lei. ”O fac doar din plăcere, nu pentru bani”, ne-a mai declarat Dan Negru, pentru impact.ro

Face mii de euro, anual, din agricultură: ”Vinde porumbul și grâul cu tona, la siloz!”

Dan Negru a moștenit, de la bunicii lui, care în urmă cu 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara:

”Strânge recolta cu muncitorii, angajați cu ziua. Dan muncește aici, în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru.

Deși conduce bolizi, prin București, iată că Dan este văzut, adesea, pe câmp, la volanul tractorului: ”Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei”.

Dan Negru este și profesor asociat, la Universitatea de Vest din Timișoara
Dan Negru este și profesor asociat, la Universitatea de Vest din Timișoara

A dat lovitura și în imobiliare. În prezent, construiește, lângă Timișoara, un complex de vile

Dan Negru a demarat investițiile în imobiliare în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor pe un şantier din Nordul Capitalei:

„Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Dar, Dan Negru a mai început, anul trecut, o nouă lucrarea amplă, lângă Timișoara, orașul natal:

„Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, construiește câteva vile, lucrările sunt în toi”, ne-au mai dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, apropiații prezentatorului emisiunii ”Next Star” , de la Antena 1.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...