EXCLUSIV

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan. La un concert ia cât tatăl și bărbatul ei împreună (Exclusiv)

Iancu Andreea 18.10.2021, 10:19
Câți bani câștigă Cleopatra Stratan. La un concert ia cât tatăl și bărbatul ei împreună (Exclusiv)

Cleopatra Stratan reușea să cucerească publicul prin inocența și vocea sa, cu melodia “Ghiță”, pe când era doar un copil. Astăzi, tânăra este o femeie în toată regula, căsătorindu-se anul acesta cu partenerul său, Edward Sanda, și el artist la rândul său. Pentru că se bucură de cariera sa în muzică de ani buni, mulți se întreabă câți bani câștigă Cleopatra Stratan la un concert. Se pare că vedeta are beneficii financiare cât tatăl și soțul său la un loc.

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan la un concert

Celebra copilă, care îl căuta pe “Ghiță la portiță” a devenit o tânără superbă, în vârstă de 19 ani, care a lăsat deoparte inocența vârstei fragede la care s-a lansat și s-a transformat într-o femeie. Cleopatra Stratan, care de curând a pășit în fața altarului alături de Edward Sanda, s-a bucurat de un succes uluitor la debutul său, care i-a adus și un loc în Cartea Recordurilor. Una dintre cele mai tinere artiste continuă să se păstreze pe locurile fruntașe chiar și în privința câștigurilor. Reporterii impact.ro au aflat câți bani câștigă Cleopatra Stratan la un concert.

Se pare că atât Pavel Stratan, tatăl ei, cât și soțul cântăreței, Edward Sanda, reușesc să strângă împreună sumele câștigate de tânără la un eveniment. Dincolo de veniturile pe care le încasează atunci când susține o reprezentație pe scenă, Cleopatra obține bani și din mediul online, din reclame și promovare de produse. Însă onorariul artistei este cel care uimește.

Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minute. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă, ne-a declarat un celebru organizator de spectacole, în exclusivitate pentru redacția Playtech – impact.ro.

Câți bani câștigă Cleopatra Stratan la un concert
Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda

Cum se descurcă artista în pandemie

Pentru că pandemie a afectat serios sectorul artistic, mulți dintre cântăreții de la noi s-au orientat către alte surse de venit. Este și cazul Cleopatrei, care, în lipsa spectacolelor și evenimentelor private, a decis să facă bani din promovarea unor articole vestimentare sau produse alimentare, pe conturile de socializare.

În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare, ne povestea Cleopatra Stratan, într-un recent interviu pentru sursa citată.