Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine. A făcut totul public: “Oficial îmi merge foarte bine”

Stan Filon 04.08.2021, 10:57
Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine. A făcut totul public: “Oficial îmi merge foarte bine”

Bianca Drăgușanu o duce foarte bine. I-a mers bine în plină pandemie, când multe dintre vedetele din România au cerut ajutor statului. Blondina se bucură de un succes de proporții și orice ar face, este urmărită de presă și de paparazzi, iar contractele de imagine curg râu!

S-a aflat câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine

Bianca Drăgușanu se bucură de lux de ani de zile, de când a intrat în lumina reflectoarelor. Arată impecabil, dar chinul prin care trece este destul de mare. Petrece foarte mult timp în sala de ftness și are mereu grijă ce mănâncă pentru a-și menține silueta de invidiat.

Trebuie să aibă grijă de corpul ei, mai ales că face bani foarte frumoși din imaginea sa. Dar care a fost cel mai gras contract câștigat din imaginea sa? Ei bine, vedeta a recunoscut cu mâna pe inimă că a câștigat 100.000 de euro în trei luni! Și-a asociat numele și imaginea cu un studio de videochat, însă a meritat, spune ea.

S-a aflat cati bani castiga Bianca Dragusanu din contractele de imagine
S-a aflat cati bani castiga Bianca Dragusanu din contractele de imagine

Imaginea unui studio de videochat

Vedeta a fost invitata lui Teo, la emisiunea ei de la Kanal D, unde a fost foarte sinceră, mai ales că dacă refuza să răspundă întrebărilor, trebuia să mănânce ceva deloc savuros. Așa se face că blondina a răspus sincer mai multor întrebări. A fost întrebată care a fost cea mai mare sumă pe care a primit-o pentru imaginea sa.

„100.000 de euro pe trei luni și am mai prelungit pe încă trei luni și am mai luat 100.000 de euro. Apropo de asta, că a fost o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Când m-am dus la bancă și am depus, m-au sunat a doua zi de unde am banii. Peste 10.000 de euro te întreabă. Oficial îmi merge foarte bine. Din videochat. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă. Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a fost răspunsul dat de Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai scumpe vedete din România în ceea ce privește imaginea sa, Bianca Drăgușanu are și afaceri. Printre acestea se numără un atelier de croitorie în care face rochii foarte căutate printre vedetele din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...