Câți bani câștigă Alex Velea pentru o apariție pe scenă. Iubitul Antoniei e plătit ca un superstar

Iancu Andreea 18.06.2020, 13:42

Alex Velea este un artist ce se bucură de succes în perioada aceasta. Lansează hit-uri pe bandă rulantă și a reușit să își formeze o gașcă de băieți talentați la Golden Boy Society. Deși concertele și evenimentele private nu sunt încă reintrate în normal, Alex Velea are din ce să strângă bani. Artistul încasează sume frumușele pentru prestațiile sale.

Casă de lux, în București

Finalul anului 2019 a fost pentru Antonia și Alex Velea unul extrem de important. Cei doi artiști au decis să facă un pas important și au achiziționat o casă în Capitală. Locuința i-a găzuit pe cei doi, împreună cu cei doi băieți, chiar înainte de Revelion. Astfel, locuința cea nouă a fost precum un cadou pe final de an.

Totuși, deloc ieftină, vila de lux a costat mai bine de 500.000 de euro. Casa cuplului are etaj și o suprafață suficient de mare pentru întreaga familie. De asemenea, vila se regăsește într-o zonă aleasă, în Pipera și beneficiază de o panoramă deosebită. Alături de casa lui Alex și a Antoniei se află și un lac, potrivit click.ro.

Antonia și Alex Velea se bucură de noua lor achiziție
Antonia și Alex Velea se bucură de noua lor achiziție

Suma încasată de Alex Velea pentru evenimente

Alex Velea își cunoaște valoare și cere bani pe măsură. Pentru cei care au în plan un eveniment privat la care să urce pe scenă Alex, trebuie să se pregătească cu o sumă considerabilă. Suma pe care acesta o percepe pentru o prestație este de aproximativ 4500 de euro. Astfel, iubitul Antoniei se bucură să fie printre artiștii foarte bine plătiți din țară.

Pe de altă parte, nici Antonia nu se lasă mai prejos. Și artista susține concerte pe o sumă asemănătoare. Nu e de mirare că cei doi se pot bucura de o investiție precum vila de lux din Capitală. Casa cuplului a necesitat sume importante de bani. De asemenea, trebuie menționat că dincolo de achiziție, o astfel de vilă de lux trebuie și întreținută, iar costurile nu sunt tocmai modeste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...