Câți bani bagă Dan Negru în criptomonede. ”Poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali” (Exclusiv)

Stan Filon 20.10.2021, 20:01
Câți bani bagă Dan Negru în criptomonede. ”Poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali” (Exclusiv)

Dan Negru este fără doar și poate unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de televiziune din România. Revelioanele făcute de el la Antena 1 sunt lider de audiență de zeci de ani, însă puțin știu cât este de priceput în afaceri. A făcut bani frumoși din imobiliare, dar nu spune nu nici atunci când trebuie să urce în tractor. Acum, vedeta vrea să investească în criptomonede.

Câți bani bagă Dan Negru în criptomonede

Dan Negru este un realizator de televiziune foarte abil, dar și în afaceri s-a dovedit a fi foarte iscusit. A câștigat sute de mii de euro din imobiliare, dar și din agricultură, iar acum studiază un domeniu nou care l-ar putea îmbogăți peste noapte.

Dan Negru a rămas impresionat de piața monedelor virtuale și regretă că nu a investit de mai mult timp. Dar crede că nu este timpul pierdut, așa că studiază îndeaproape fenomenul criptomonedelor. Omul de televiziune nu exclude să cumpere FCSB de la Gigi Becali, dacă îi va merge bine pe piața criptomonedelor. Are însă un regret enorm, că nu a investit la început în Bitcoin. Cu umorul său bine cunoscut spune că ar fi cumpărat acum Pro TV-ul și ar fi fost șeful Andreei Esca.

Cati bani baga Dan Negru in criptomonede
Cati bani baga Dan Negru in criptomonede

Dan Negru, afacerist abil

”Toți sunt speriați de criza care o să vină și toți se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Și eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aș fi luat Bitcoin, la început. Și eram patronul Andreei Esca, dacă luam Bitcoin de 100 de dolari, la început. Așa că, o iau de la capăt acum și bag 100 de dolari în cripto. În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”, a spus Dan Negru.

Puțini știu, dar Dan Negru este implicat în piața imobiliară. Pe lângă faptul că a cumpărat terenuri și le-a vândut apoi la prețuri mult mai mari, recent s-a apucat să construiască case. ”Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Dan a cumpărat în Timișoara un teren, cu suma de 40.000 de euro, unde construiește câteva vile, lucrările sunt în toi”, ne-au mai dezvăluit surse apropiate vedetei TV.

În plus, realizatorul de emisiuni are afaceri și în agricultură și nu se ferește să urce chiar și în tractor, atunci când trebuie să facă treabă în câmp. ”Dan muncește aici, în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua. Are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...