Câți bani au pus în plic invitații la botezul organizat de Reghe și Corina Caciuc. Petrecerea s-a ținut la un restaurant de lux din Capitală

Andra Daoud 26.09.2022, 18:13
Câți bani au pus în plic invitații la botezul organizat de Reghe și Corina Caciuc. Petrecerea s-a ținut la un restaurant de lux din Capitală

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, și-au botezat weekend-ul acesta băiețelul. Micuțul Liam a fost creștinat la o biserică din Capitală, în cadrul unei ceremonii restrânse, după care părinții au petrecut în cinstea lui, alături de rude și prieteni, la un local exclusivist din nordul Bucureștiului.

Cât a fost darul la botezul fiului lui Reghe și al Corinei

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat în weekend o petrecere grandioasă în cinstea fiului lor, cu ocazia botezului. Liam Simeon, băiețelul celor doi, a fost creștinat la o biserică din Capitală, după care părinții, rudele și prietenii lor au petrecut în cinstea lui, la un restaurant cu pretenții. Petrecerea de botez s-a ținut la Clubul Diplomatic, un local exclusivist, aflat în zona de nord a Bucureștiului.

Invitații au fost serviți cu preparate alese și cu muzică bună, iar antrenorul și iubita lui nu s-au uitat la bani. Invitații au plătit pe măsura evenimentul și, potrivit informațiilor din presă, darul s-a învârtit în jurul sumei de 500 de euro.

Botez Liam Reghecampf
Laurentiu Reghecampf, Corina Caciuc si fiul lor, Liam, in ziua botezului

Ce meniu au avut Reghe și Corina la botez

Potrivit Cancan.ro, meniul de la botezul micuțului Liam a fost unul personalizat. Invitații au putut servi atât din preparatele de la bufetul suedez, cât și mâncăruri a la carte, dar și dulciuri deosebite din candy bar.

Meniul de botez a fost compus din: creveți în crusta panko cu sos de rădăcină de țelină, croquette de casă cu brânză și trufe proaspete, felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant, terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapă roșie, salată cu alge – la antreu. La felul principal, invitații au putut servi biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt sau filet mignon de vită black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee.

Reghe și Corina au decis să facă o schimbare în ceea ce privește botezul, pe ultima sută de metri. Deși inițial își anunțaseră invitații că botezul va avea loc la o anumită biserică, cei doi au schimbat în ultimul moment lăcașul de cult unde Liam a fost creștinat. Cel mai probabil, cei doi au luat această decizie în urma conflictului dintre antrenor și Anamaria Prodan, de vineri seară.

Laurențiu Reghecampf a postat câteva imagini de la botezul fiului său, pe Instagram. Antrenorul nu părea să fie deranjat de faptul că încă avea urme ale altercației cu fosta soție, având un ochi vânăt în fotografia de la biserică.

Urmăriți Impact.ro și pe