Câți bani ar fi primit Mirela Vaida, ca să mintă că Vulpița are coronavirus, la Acces Direct

Elena Avramescu 14.08.2020, 13:34
Câți bani ar fi primit Mirela Vaida, ca să mintă că Vulpița are coronavirus, la Acces Direct

Emisiunea Acces Direct încă este în vacantă iar noul sezon urmează să înceapă luni, 17 august, de la ora 17:00. Însă Nelson Mondialu crede că Mirela Vaida n-o să mai fie la cârma emisiunii și va fi înlocuită. Acesta a făcut un vlog în care vorbește despre o schimbare în cadrul emisiunii și susține că Mirela Vaida urmează să fie înlocuită de Mara Bănică.

Câți bani ar fi primit Mirela Vaida, ca să mintă că Vulpița are coronavirus

„Deci, domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel nici așa. Vaida nici așa. Se ia vacanță, încet încet, încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune și dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre să îi scoată din competiție că lumea s-a săturat.

Dacă a izbucnit și Arafat. Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a spus Nelson Mondialu într-un video pe YouTube.

Câți bani ar fi primit Mirela Vaida, ca să mintă că Vulpița are coronavirus
Câți bani ar fi primit Mirela Vaida, ca să mintă că Vulpița are coronavirus

Toată lumea a fost surprinsă în urmă cu câteva săptămâni când s-a aflat că Vulpița și Viorel au fost infectați cu noul Coronavirus. Iar la scurt timp după, Mirela Vaida a publicat un mesaj prin care a dezmințit acuzațiile potrivit cărora coronavirusul ar fi fost doar o regie.

„Încă nu am niciun simptom, sper nici să nu am. Într-adevăr e puțin frustrantă ideea de a te simți sănătos, dar de a fi nevoit să stai în casă. Până la urmă, o să văd partea bună a lucrurilor: mă bucur de clipele pe care până acum le petreceam la muncă.

Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, pentru faptul că ne sunteți alături. Știu că sunt și foarte multe critici, știu că foarte multă lume poate crede că e o regie ieftină. Eu spun că ăsta e cel mai mare pericol!

Eu nu îmi pun viața, sănătatea și familia în pericol ca să fac regii. Nu e treaba mea asta și nu mă interesează. Eu sunt omul care merge zi de zi la muncă, care vine acasă, care își vede de familie și de copii. Pe unii nu poți să-i convingi. Nici nu e treaba mea, nici nu mă interesează. Sunt bine. Cel mai important e să fim sănătoși, să respectăm regulile”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...