Câți bani a plătit Anamaria Prodan ca să devină patron la Sibiu. Soțul ei câștigă suma acesta în patru luni

Andrei Cezar 04.06.2020, 14:28

A avut noroc sau a știut să negocieze? Anamaria Prodan a plătit o sumă destul de mică pentru a prelua echipa sibiană Hermannstadt. Soțul ei, Laurențiu Reghecampf, câștigă acești bani în patru luni la arabi.

Suma plătită de Anamaria Prodan pentru Hermannstadt

De îndată ce a devenit patroana lui Hermannstadt, Anamaria Prodan luat primele măsuri administrative. După ce Iuliu Mureșan și Răzvan Zamfir și-au reziliat contractele, ea a numit-o pe fiica ei Rebecca în funcția de conducere a clubului. 

”Fata mea cea mare este numărul 1, eu o ajut pe ea. Ea este cea mai tânără conducătoare din Liga 1, la 21 de ani.”, a declarat soția lui Laurențiu Reghecampf pentru Digi Sport.

Pentru a achiziționa pe Hermannstadt, Anamaria a trebuit sa plateasca un pret destul de mic pentru un club de fotbal, fie el și din Liga 1. Tranzacția a costat un milion de euro, potrivit Antena Sport.

Înainte ca tranzacția să se efectueze, Anamaria Prodan a fost nevoită să achite toate datoriile clubului, în caz contrar nu ar fi primit licența. Dacă plata datoriilor era întârziată cu o zi, echipa din Sibiu nu ar mai fi primit licența. De asemenea, Hemannstadt avea datorii și către foștii jucători și antrenori pe care tot impresara le-a achitat.

Banii plătiți de ea pentru clubul de fotbal sunt puțini în comparație cu cât câștigă Laurențiu Reghecampf. El primește de la echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Wasl, pe care o antrenează din 2019, 3 milioane de euro pe sezon.

Câți bani a plătit Anamaria Prodan ca să devină patron la Sibiu. Soțul ei câștigă suma acesta în patru luni
Câți bani a plătit Anamaria Prodan ca să devină patron la Sibiu. Soțul ei câștigă suma acesta în patru luni

Planuri ambițioase pentru viitor

Banii, însă, nu sunt o problemă pentru familia Prodan-Reghecampf. Nu cu mult timp în urmă, Anamaria declara la cât se ridică averea familiei sale.

„Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane”, a spus Anamaria Prodan.

Ambițiile sexy-impresarei sunt însă mult mai mari. În luna aprilie, a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea: dorește să fie președintele Federației Românne de Fotbal.

„Mă văd și președintele Federației, și președintele tuturor mă văd. Știu ce pot și cât pot. Știu cât de corectă sunt, pentru că despre asta e vorba.”, declara aceasta pentru Antena Sport.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe