EXCLUSIV

Câţi bani a pierdut Bianca Drăguşanu din cauza Claudiei Pătrăşcanu. Suma e uriaşă (exclusiv)

Stan Filon 19.10.2021, 17:09
Câţi bani a pierdut Bianca Drăguşanu din cauza Claudiei Pătrăşcanu. Suma e uriaşă (exclusiv)

S-a reaprins conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu! Chiar dacă soția lui Gabi Bădălău părea că s-a resemnat cu faptul că bărbatul cu care se află în plin divorț și-a regăsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, lucrurile nu mai par deloc a sta chiar așa. Blondina o acuză acum pe Claudia că a pierdut bani mulți din cauza ei!

Câţi bani a pierdut Bianca Drăguşanu din cauza Claudiei Pătrăşcanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-a mutat în instanță! După ce și-au aruncat vorbe grele, în ultima perioad, Bianca Drăgușanu spune că își caută acum dreptatea cu ajutorul legii. Mai exact, blondina spune că din cauza rivalei sae în amor a pierdut o sumă mare de bani!

Bianca Drăgușanu spune că nu înțelege de ce Claudia Pătrășcanu nu o lasă în pace, să-și vadă de viața ei în continuare, alături de…Gabi Bădălău. Spune că soția lui Gabi Bădălău este pur și simplu geloasă pe ea, deoarece pe ea o iubește milionarul!

Cati bani a pierdut Bianca Dragusanu din cauza Claudiei Patrascanu
Cati bani a pierdut Bianca Dragusanu din cauza Claudiei Patrascanu

”Copiii noștri se vor juca împreună”

”Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace. Cred că a luat foc de la faptul că Gabi mi-a trimis 1001 de trandafiri. Este frustrată și geloasă pentru că el mă iubește pe mine. Spune că sunt doar o distracție pentru el, dar această distracție durează de mai bine de opt luni. Brusc, și-a schimbat părerea despre mine. Am mesaje de la ea când mă lăuda și-mi spunea că vrea să ne înțelegem, pentru că poate copiii noștri se vor juca împreună”, ne-a declarat aceasta.

Bianca Drăgușanu ne-a mai precizat și faptul că a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu, deoarece a pierdut un contract foarte important din cauza ei.

”Am pierdut un contract de imagine de 30.000 de euro, în urma denigrării sale. În primul proces, pentru că va mai urma încă unul, pentru cele afirmate recent la adesa mea, mi se pare normal să-i cer daune morale această sumă”, ne-a mai spus aceasta.

”Foarte bine face mama lui Gabi că nu-l primește acasă cu asemenea ființă”

Cât despre declarația Claudiei Pătrășanu, potrivit căreia mama lui Bădălău nu vrea să o primească pe Bianca la ea acasă, aceasta ne-a spus că cele două femei s-ar fi aliat împotriva sa.

”Motivul e unul simplu. Ea i-a dat procură să plece cu copiii, în vacanță, în Dubai. De aceea s-au aliat, după ce l-a făcut în toate felurile pe Gabi, cum că e drogat și câte și mai câte”, a spus Bianca Drăgușanu.

”Foarte bine face mama lui Gabi că nu-l primește acasă cu asemenea ființă. Sunt și eu mamă de băieți și aș proceda la fel. I-aș lăsa să se distreze și apoi se trezesc cumva la realitate, își revin, ajung cu picioarele pe pământ. Se vede clar că ea vorbește în numele lui Gabi. Cu ce drept? Cine-i asta de vorbește în dreptul familiei noastre?”, declara recent Claudia pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe