Câți bani a luat, de fapt, Anisia Gafton de la Pro TV. S-a îmbogățit de pe urma televiziunii

Andrei Simion 25.11.2022, 21:07
Câți bani a luat, de fapt, Anisia Gafton de la Pro TV. S-a îmbogățit de pe urma televiziunii

Anisia Gafton s-a îmbogățit de pe urma televiziunii Pro TV. Vedeta a câștigat premiul cel mare de la emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici”, la șase ani după ce a primit premiul de popularitate din finala show-ului „Românii au talent”.

Câți bani a câștigat Anisia Gafton la Pro TV

Anisia Gafton a câștigat finala emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și premiul în valoare de 128.000 de euro, după ce a petrecut trei luni în junglă, luptându-se cu diverse frici și având de-a face cu șerpi și tarantule. În cadrul show-ului, vedeta a mâncat preparate de care nu multe persoane s-ar putea atinge.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a spus Anisia Gafton după ce a fost desemnată câștigătoarea finalei „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Prin ce trece Anisia Gafton dupa ce s-a intors de la Sunt celebru, scoate-ma de aici
Anisia Gafton

Însă, aceștia nu sunt toți banii pe care Anisia Gafton i-a câștigat, de-a lungul timpului, la Pro TV. În urmă cu șase ani, vedeta a câștigat și premiul de popularitate din finala „Românii au talent”, în valoare de 10.000 de euro. Prin urmare, însumate, cele două premii ajung la valoarea de 138.000 de euro.

„Românii au talent a fost o experienţă emoţionantă şi unică. M-am simţit minunat, am învăţat foarte multe lucruri! M-am întâlnit cu oameni foarte talentaţi şi sunt foarte entuziasmată. Mă aşteptam şi nu mă aşteptam să câştig acest premiu. A fost 50-50. Acum îmi doresc să mă perfecţionez pe stand-up comedy. Să fac în continuare oamenii să râdă şi să fiu din ce în ce mai bună.”, a declarat atunci Anisia Gafton.

Anisia Gafton, marcată de experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Anisia Gafton a recunoscut că a fost marcată de experiența de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Vedeta a spus că după ce s-a întors acasă a avut coșmaruri,

„Seara, când mai dorm, mă mai trezesc cu coșmarul că mai este o probă și că, de fapt, eu nu dorm acum, eu trebuie să mă trezesc să mă duc la probă. După ce am venit acasă, cred că vreo două săptămâni doar așa eram, că trebuie să mă duc la probă”, a dezvăluit Anisia Gafton, într-un interviu pentru Ego.ro.

Cu aceeași ocazie, Anisia Gafton a mai dezvăluit că în timpul filmărilor pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” își spăla părul cu apă rece sau caldă și cu detergent de vase.

Urmăriți Impact.ro și pe