Câți bani a încasat Ana Maria Mărgean după ce a câștigat sezonul 11 al Românii au talent

Daria Petrescu, Cătălin Mureșanu 29.05.2021, 00:32
Câți bani a încasat Ana Maria Mărgean după ce a câștigat sezonul 11 al Românii au talent

Show-ul „Românii au talent” sezonul 11 s-a încheiat cu un spectacol memorabil, iar telespectatorii și-au ales preferatul. În urma voturilor primite din partea celor de acasă, câștigătorul a plecat acasă cu trofeul și banii. Show-ul a fost pe măsură, iar cei patru jurați i-au felicitate pe toți ceicare au urcat pe scenă și au avut cuvinte de laudă la adresa marelui câștigător. Câți bani a încasat Ana Maria Mărgean, după ce a câștigat sezonul 11 al Românii au talent

Câți bani a încasat Ana Maria Mărgean după ce a câștigat sezonul 11 al Românii au talent

Marele căștigător „Românii au talent” sezonul 11 a impresionat publicul și juriul în ultima ediție de vineri seara, 28 mai. Acesta a plecat acasă cu trofeul și suma de 120.000 de euro, după o finală spectaculoasă. De altfel, acesta a impresionat cu talentul său, încă de la preselecții. Locul 3 a fost adjudecat de Art of Robots. Dansatorii din Kârghistan au obținut 10.000 de euro și pleacă acasă cu 20.000, de fapt, pentru că au mai câștigat și premiul de originalitate. Locul doi a fost GIM, rapperul crescut la casa de copii. Iar marele premiu, 120.000 de euro, Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc.

Iată cine a luptat în finala sezonului 11, „Românii au talent”

Remi Martin

Art of Robots

Ana Maria Mărgean

GIM

Duo Turkeev

Daria Batschi-Beleca

Filip Cioc

Dean Bowman

Magitot

Narcisa Ungureanu

Rareș Trufea

Emoții în prima semifinală „Românii au talent”

Prima semifinală a fost plină de emoții dar și tensiuni între concurenți. Fiecare dintre cei care au urcat pe scenă au vrut să dea totul pentru a fi cel mai bun. Doar câțiva dintre ei au reușit asta. În prima semifinală au urcat 12 concurenți, dar doar 5 dintre ei au fost norocoși.

Aceștia au fost trimiși în finală tot de public, prin intermediul votului. În prima semifinală, oamenii au decis ca mai departe să meargă Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.

A doua semifinală a ținut publicul cu sufletul la gură

Și în adoua semifinală, 12 concurenți au urcat pe scena de la „Românii au talent”. Pe scenă au urcat atunci Raisa Chiribuță, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță, Cosmin și Louise, Ruslana Krutas, Magitot și Ştefan R. Simion. Acestora li s-au alăturat Filip Cioc, Art of Robots, Remi Martin, Dean Bowman.

Alexandra Dinu, pentru prima oară în postura de jurat „Românii au talent”

Alexandra Dinu a făcut pentru prima oară parte din juriul „Românii au talent”, după ce Mihai Petre a decis să se retragă.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență’, a declarat Alexandra Dinu îaninte de începerea show-ului, la Știrile PRO TV.

„Am mai avut oferte”

Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. Aceasta a primit cu interes propunerea de a veni în România pentru a lua parte la acest proiect.  „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții’, mai spune Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adi Mutu.

Urmăriți Impact.ro și pe