Câți bani a făcut Andreea Bălan până la 35 de ani. Detalii despre averea artistei

Diana Radu 23.06.2020, 12:11

Andreea Bălan se numără printre cele mai bine plătite artiste de la noi. Cântăreața și-a câștigat veniturile de mică din muzică. Aceasta a debutat în lumea muzicii solo, iar mai târziu a cântat în trupa Andre.

Ce avere a strâns Andreea Bălan din muzică până la 35 de ani

Andreea Bălan a avut o ascensiune frumoasă în lumea muzicii. Deși a deputat solo rampa de lansare care a ajutat-o să devină cunoscută publicului larg a fost trupa Andre din care făcea parte ea și Andreea Antonescu. Cele două au întemeiat trupa în 2002 și au avut un succes fabulos. Au fost recompensate cu patru discuri de platină și unul de aur pentru 1.200.000 de exemplare pe care le-au vândut. Mai mult, rupa lor a fost desemnată ”Cea mai bună trupă pentru adolescenți” în revista Bravo din acea vreme.

O parte din averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului, artista a investit-o în garderobă. Într-un din vlogurile sale, aceasta le-a arătat fanilor săi colecția sa de 130 de perechi de pantofi și le-a dezvăluit că și-a achiziționat o pereche de botine roz, în valoare de 1000 de euro.

„Voila, dulapul neîncăpător cu pantofi. Cred că depășesc 130 de perechi de pantofi. Aveam și mai multe, dar a venit stilista mea și a aruncat jumătate din ei, a zis că sunt ca o babă care păstrează tot ce e vechi. Îmi plac foarte mult, mai ales aceștia cu desene animate, ăștia fără toc, gen Lady Gaga, aceștia cu ținte, sunt buni de război. Încă mai am pietricele, swarovsky… Piesa de rezistență din dresingul meu reprezintă această pereche de Balenciaga. Până să lucrez cu stilista mea, nu am avut o pereche atât de scumpă”, a spus Andreea Bălan.

andreea balan, avere, artista
Ce avere a strâns Andreea Bălan din muzică până la 35 de ani

Cât despre tarifele pe care le percepe Andreea Bălan pe un eveniment, numai în noaptea de Revelion aceasta a primit 17.000 de euro pentru un recital în Piața Constituției. Pentru un concert la balul Bobocilor Andreea Bălan și Andreea Antonescu cântă pentru suma de 5000 de euro. În 20016, după ce a devenit mamă din nou, artista ar fi perceput un tarif mult mai mare care ar fi ajuns până la suma de 4000 de euro. Pe lângă muzică, vedeta face bani și din canalul ei de Youtube.

Cu câți bani rămâne George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan

Potrivit celor de la Spynews, în momentul în care vor divorța, Andreea Bălan va rămâne cu o casă în valoare de jumătate de milion de euro, un apartament de 100 de mii de euro, dar și o altă locuință, estimată la 90 de mii de euro. Ambele sunt proprietăți în zone foarte bune, la care se adaugă și trei mașini de lux. Totodată, George Burcea nu se va alege cu absolut nimic din aceste bunuri, pentru că între ei există acest contract prenupțial.

Urmăriți Impact.ro și pe