Câți bani a cheltuit Mirel Rădoi pe mașini și ceasuri. E aproape jumătate din ce-a strâns în carieră

Marian Cărăvan 16.07.2020, 11:45

Mirel Rădoi a strâns o mică avere din fotbal. Din banii câștigați a făcut investiții serioase în mașini și ceasuri.

Mirel Rădoi a cheltuit banii pe mașini și ceasuri

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României a cheltuit o mare parte din banii câștigați de-a lungul carierei în mașini și ceasuri. Aproape jumătate din bani i-a dat pe „mofturile” sale, dar nu regretă deloc. Chiar Mirel Rădoi a dezvăluit cum s-au dus banii câștigați din fotbal. Acesta a cheltuit sume amețitoare, dacă ne gândim că doar ceasurile au costat vreo două milioane de euro.

„Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, a spus selecționerul pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi, 39 de ani, și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Steaua, urmând din 2009 calea Arabiei Saudite. După aventura de la Al-Hilal, selecționerul a mai trecut prin echipe din Emiratele Arabe Unite (Al-Ain și Al-Ahli) și Qatar (Al Arabi), de unde s-a și retras. Din toate aceste aventuri, Rădoi a strâns impresionanta sumă de 15 milioane de euro.

Unde va debuta Mirel Rădoi ca selecționer al României. Anunțul pe care îl așteptau fanii Naționalei

Echipa națională a României își face încălzirea pentru duelul cu vikingii cu două meciuri din Liga Națiunilor, programate în luna septembrie. Cu acest prilej, Mirel Rădoi va debuta ca selecționer al primei reprezentative, în meciul contra Irlandei de Nord. După aceea va urma meciul cu Austria, în deplasare. Unul dintre meciuri va fi pe teren propriu, altul în deplasare. Ele vor precede barajul cu Islanda, programat pe 8 octombrie, la Reykjavik. După o perioadă de așteptare, FRF a comunicat oficial unde vor avea loc meciurile din Liga Națiunilor.

Cu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi își va face debutul ca selecționer al echipei naționale. Va fi un debut și pentru „tricolori”, în noua ediție a Ligii Națiunilor. Meciul va avea loc vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe cel mai mare stadion al țării, „Arena Națională” din București, care va găzdui la anul patru meciuri din turneul final EURO 2020. Următorul meci pe teren propriu va fi pe 14 octombrie, de la ora 21:45, cu Austria, iar arena preferată de FRF este stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Urmăriți Impact.ro și pe