Câți bani a cheltuit Antonia pe silicoane. Prima operație a făcut-o în 2015

Redacția IMPACT 27.02.2020, 10:26
Câți bani a cheltuit Antonia pe silicoane. Prima operație a făcut-o în 2015

Antonia nu s-a ferit vreodată să recunoască faptul că a trecut de mai multe ori pe la estetician. Cântăreața a apelat la prima intervenție de remodelare a bustului în anul 2015. Este vorba și despre o sumă de bani deloc neglijabilă pe care iubita lui Alex Velea a investit-o în operații estetice.

Câți bani a cheltuit Antonia pe silicoane. Prima operație a făcut-o în 2015

Antonia a apelat la o intervenție de remodelare a bustului, fiind nemulțumită de forma sânilor ei. Cântăreața de 30 de ani a ajuns pe mână esteticianului chiar la început de lună.

Mai mult, a fost vorba despre o operație estetică pe care iubita lui Alex Velea a dorit să și-o facă de una singură cadou, în spiritul zilei sale de naștere, de pe 12 aprilie. Totodată, a mers la un estetician foarte cunoscut în aria sa de specialitate, pe care l-a mai contactat și în trecut, potrivit celor de la click.ro.

Câți bani a cheltuit Antonia pe silicoane. Prima operație a făcut-o în 2015
Antonia nu s-a ferit vreodată să recunoască faptul că și-a pus silicoane. De curând, artista și-a etalat noul bust

Intervenția pe care Antonia și-a dorit-o foarte mult, pentru că era nemulțumită de forma bustului ei, deoarece sânii i se lăsaseră acesteia, a costat 5.000 de euro. Artista a achitat respectiva sumă din banii pe care îi încasase în urma unui concert. Prima operație a fost în luna iulie din 2015, cu foarte puțin înainte să devină mămică și să nască a treia oară, când Antonia a mers la un alt estetician.

A fost vorba despre o intervenție pentru care a plătit tot o sumă similară. Vedeta a cheltuit în ultimii cinci ani nu mai puțin de 10 mii de euro pe silicoane. Este o sumă echivalentă a două concerte marca Antonia. La recomandarea medicului, artista a renunțat în mod temporar la programul de fitness pe care îl urma riguros.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!’, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a anunțat, recent, Antonia.

Urmăriți Impact.ro și pe