Câți bani câștigă Vulpița de la Acces Direct, după succesul răsunător al videoclipului ei pe YouTube. A strâns peste 4 milioane de vizualizări

Redacția IMPACT 28.03.2020, 15:16
Câți bani câștigă Vulpița de la Acces Direct, după succesul răsunător al videoclipului ei pe YouTube. A strâns peste 4 milioane de vizualizări

Vulpița de la Acces Direct s-a lansat recent în muzică. Veronica Stegaru, pe numele ei real, are milioane de vizualizări, strânse pe rețeaua socială. Cele mai noi vedete de la Antena 1 au înregistrat un succes foarte mare, în ultima perioadă. Lucrurile au mers foarte bine pentru soții originari din Vaslui, veniți să își dezbată problemele de cuplu, în diversele ediții prezentate de Mirela Vaida.

Câți bani a câștigat Vulpița de la Acces Direct, după ce videoclipul ei a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube?

În mai puțin de la o săptămână de când și-a lansat videoclipul, în colaborare cu Axinte, imaginile video au strâns peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube. Este o reușită destul de însemnată, mai ales că e vorba și de un debut muzical, din partea Vulpiței Stegaru. Noile vedete de la Acces Direct apar în acele imagini cu actorul care l-a interpretat pe celebrul personaj al celor de la Vacanța Mare.

Ce pensie are Mugur Isărescu, guvernator BNR, după 50 de ani de activitate profesională. Încasează lunar o sumă considerabilă
Vulpița și-a lansat primul videoclip în această săptămână, în cadrul Acces Direct, și mai apoi pe YouTube

Totodată, de pe urma accesărilor, vedeta în devenire ar putea câștiga o sumă considerabilă de bani. Videoclipul lansat în urmă cu cinci zile i-ar putea aduce o sumă totală cuprinsă între 1,600 și 2,000 de euro. Totuși, politica de monetizare a acestei platforme poate să difere foarte mult, chiar și de la o zi la alta, și din pricina reclamelor.

Veronica Stegaru s-a lansat recent în muzică

Noile vedete de la Acces Direct primesc o sumă foarte mare de bani și pentru a face spectacol în cadrul emisiunii Mirelei Vaida. Pentru că a avut suficient de mulți bani puși deoparte din aceste apariții televizate pe Antena 1, Vulpița și-a lansat o piesă și un videoclip. Mai mult, ei au renunțat și la traiul din provincie, pentru a se muta într-un apartament din Capitală.

În momentul de față, Vulpița pare să o ducă foarte bine, ple plan financiar. Colaborarea ei cu artistul Florin Petrescu, alias Axinte, a fost pe placul multor români, care s-au distrat când au ascultat și urmărit melodia Vulpiței.

Urmăriți Impact.ro și pe