Câți bani a câștigat Benny Harlem, omul cu cea mai înaltă coafură din lume, de pe urma podoabei sale capilare. Suma impresionantă

Iancu Andreea 16.06.2020, 14:28

Poate că puțin cunosc povestea lui Benny Harlem, bărbatul cu cea mai mare podoabă capilară. Americanul a intrat chiar în cartea recordurilor în 2018, după ce a prezentat o coafură înaltă de 52 de centimetri. Totodată, câștigurile sale sunt uriașe de pe urma acestei podoabe capilare excentrice.

Un păr de milioane de dolari

Orice este posibil atunci când îți dorești. Sau când ai o zi în care părul ți se aranjează după cum dorești. Chiar și să intri în cartea recordurilor pentru cea mai înaltă coafură. Benny Harlem este un bărbat din Los Angeles care a uimit o lume întreagă cu podoaba sa capilară. În vârstă de 30 de ani, Benny este de neîntrecut când vine vorba despre mărimea claiei de păr. Acesta a ajuns la recordul de 52 de centimetri după ce și-a ridicat părul în creștetul capului.

Datorită recordului pe care l-a înregistrat, Benny a devenit extrem de cunoscut și a reușit să strângă un milion de dolari din reclame. De asemenea, Benny ar fi fost implicat într-un scandal cu produse cosmetice pentru îngrijirea părului, lansate sub numele său, dar care nu au adus beneficii notabile clienților.

Astfel, acesta împreună cu soția și fiica sa a ajuns să câștige o mulțime de bani din publicitate.

Atât el, cât și membrii familiei sale, promovează o lungime inedită a părului
Atât el, cât și membrii familiei sale, promovează o lungime inedită a părului

Cum își întreține podoaba capilară

Este evident că vorbim în primul rând de o genă bună. Însă Benny Harlem are și mare grijă de părul său. Astfel, pentru a-l face să rămână drept bărbatul a folosit produse speciale. Ca cei 52 de centimetri să nu se deterioreze, Benny își spală șuvițele cu un șampon special, făcut în casă din ingrediente naturale.

Nu este de mirare că a reușit să stabilească un record de lungime a părului. Bărbatul acordă o mare atenție îngrijirii podoabei sale capilare pentru a putea câștiga bani din reclame.

Urmăriți Impact.ro și pe