Câți bani a ajuns să ceară Oana Roman pentru o postare pe Instagram. Nu știe ce să mai facă pentru a-și rotunji averea

Emanuela Pană 19.09.2021, 12:27
Câți bani a ajuns să ceară Oana Roman pentru o postare pe Instagram. Nu știe ce să mai facă pentru a-și rotunji averea

Oana Roman este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde, de multe ori, promovează fel și fel de produse de la diverse branduri, iar urmăritorii ei o susțin și o apreciază. Cu toate acestea, există și vedete care o condamnă pe fiica lui Petre Roman pentru activitatea sa din online, cum ar fi, spre exemplu, Oana Zăvoranu. Câți bani câștigă Oana Roman pentru postările de pe Instagram și ce alte surse de venit mai are aceasta, afli în continuare.

Câți bani cere Oana Roman pentru o postare pe Instagram

Nu cu mult timp în urmă, Oana Roman a renunțat la aparițiile sale la o emisiune pentru care era plătită la pachet cu fiica sa, Izabela, dar cu toate acestea se declară mulțumită din punct de vedere financiar. La fel ca restul vedetelor, Oana Roman a întâmpinat și ea o perioadă dificilă din cauza pandemiei, care i-a mai stopat din venituri, însă situația a început să se redreseze.

Pe lângă restul proiectelor de care se ocupă, fiica lui Petre Roman deține și un magazin online de haine, pe care îl promovează tot mai des pe rețelele sociale, unde se găsesc obiecte vestimentare pentru toate buzunarele. Prin urmare, aceasta nu trăiește doar de pe urma reclamelor pe care le face în mediul online, așa cum sunt tentate multe persoane să creadă.

Vedeta este tare mulțumită de lucrurile pe care le face și de banii pe care îi obține din vânzarea de articole vestimentare în cadrul magazinului despre care vă spuneam, care, apropo, încă se află pe numele fostului ei soț.

După cum menționam și mai sus, nu doar rețelele sociale îi aduc bani Oanei Roman, însă trebuie să punctăm, totuși, că sumele provenite din reclame nu sunt deloc neglijabile. De curând, aceasta a făcut reclamă pe contul de Instagram la o firmă de materiale de construcții, sub pretextul că își amenajează terasa pe care a ignorat-o timp de doi ani. Vedeta face reclamă la diverse categorii de produse, ba chiar și la pâine (pâinea Wasa), primind în jur de 300 de euro per postare.

Citește și: Oana Roman a dat vestea cea mare după împăcarea cu Marius Elisei. Vedeta e în culmea fericirii, se va întâmpla în vara lui 2022

Averea „secretă“ a fiicei lui Petre Roman

Pe lângă activitățile bănoase pe care le desfășoară, Oana Roman a câștigat în 2020 și procesul cu privire la moștenirea primită de la mătușa ei, care s-a întins pe nu mai puțin de patru ani. Mătușa vedetei le-a lăsat celor două surori, prin testament, o casă cu curte la Sinaia, alături de o sumă frumușică de bani pe care o avea într-un cont deschis la o bancă.

Câți bani câștigă Oana Roman din activitatea de pe Instagram. Cât cere vedeta pe o postare
Câți bani câștigă Oana Roman din activitatea de pe Instagram. Cât cere vedeta pe o postare

Toate la locul lor până ce bunurile moștenite au fost puse în pericol, după ce instituția Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a dat-o în judecată pe Mioara Roman, mama celor două surori, sub pretextul că a locuit mulți ani într-o vilă care nu era pe numele ei, fară să plătească chirie.

Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!“, povestea vedeta pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...