Câți bani a ajuns să câștige Mihai Morar din podcasturile produse de el pe Youtube

Emanuela Pană 22.05.2021, 09:05
Câți bani a ajuns să câștige Mihai Morar din podcasturile produse de el pe Youtube

Despre Mihai Morar am putea spune că este multitalentat, că este omul bun la toate. El se numără printre vedetele de mare succes ale trustului Intact, fiind o prezență constantă atât la radio, cât şi pe micile ecrane. Pe Mihai îl găsim, de asemenea, și pe Youtube, care îi aduce un mare plus venitului său lunar. Câți bani câștigă DJ-ul din podcasturile produse de el, aflați în continuare.

Câți bani câștigă Mihai Morar din podcasturile de pe Youtube

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de radio și televiziune de la noi, el ocupând mai multe posturi în lumea showbiz-ului românesc. Mihai Ionuț Morar, pe numele său complet, este redactor, prezentator de radio și TV și, bineînțeles, DJ, având, de asemenea, și un aport semnificativ în online. În urmă cu un an și jumătate, Mihai Morar s-a alăturat unui nou proiect și astfel a apărut podcasturile „Fain & Simplu“, pe care le găsiți pe Youtube, și care îi aduc vedetei o sumă importantă de bani.

După cum a recunoscut-o chiar el, toate proiectele în care a fost implicat au adus profituri considerabile și la fel se întâmplă și în cazul podcasturilor produse de el.

„Fain & Simplu“, realizat de Mihai Morar are peste 6.000 de ascultători (audienţa medie per episod) şi 200.000 de vizualizări pe Youtube, ceea ce, tradus în sume, ar însemna un profit estimat de 480 de dolari.

De menționat că, potrivit paginademedia.ro, creşterea cumulată a cifrei de audienţă livrate lunar de reţea în aprilie 2021 faţă de luna aprilie 2020 este de 55%.

„Ca tendinţă, prin adopţia de masă ceva mai târzie a acestui format media, România pare să fi sărit parţial etapa consumului de podcast pur audio. Vedem, ca fenomen, că între 10-15% dintre ascultători consumă doar audio, restul preferă să şi urmărească în format video reacţiile realizatorilor şi a invitaţilor lor“, explică Dragoş Stanca, partener Thinkdigital şi realizator al podcastului UPGRADE 100 Live, conform sursei citate.

Citește și: O concurentă de la Survivor România a fost la un pas de moarte din cauza lui Mihai Morar. Ce s-a întâmplat, imaginile sunt clare

Prezentatorul are și un salariu pe măsură

Având în vedere lucrurile cu care se ocupă, Mihai Morar are un salariu pe măsura așteptărilor. El a devenit cunoscut grație emisiunii „Răi da’ buni“ de la Antena Stars și matinalului de la Radio ZU, pe care o mare parte din români îl ascultă. Pe lângă toate acestea, vedeta și-a creat și propriul business – o cafenea renumită în Capitală. Am putea spune: „după muncă și răsplată“.

cati bani castiga mihai morar din podcasturi
Câți bani face Mihai Morar din podcasturile de pe Youtube

Prezentatorul TV ar primi lunar o remuneraţie nu mai mică de 6.000 de euro, ceea ce îl plasează între cei mai bine plătiți oameni ai showbiz-ului din România. Suma despre care vorbim era valabilă în urmă cu ceva timp, ceea ce înseamnă că, în prezent, salariul acestuia ar putea fi chiar mai mare, iar contractul de bază renegociat.

Cu banii pe care îi primește la fiecare sfârșit de lună, Mihai Morar și-ar putea achiziționa o mașină la fiecare 30 de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...