Câţi ani a făcut, de fapt, Andra. Toată lumea ştia de 35, dar David Măruţă a dat-o de gol

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 24.08.2021, 11:53
Câţi ani a făcut, de fapt, Andra. Toată lumea ştia de 35, dar David Măruţă a dat-o de gol

În urmă cu o zi, Andra Măruță a aniversat frumoasa vârstă de 35 de ani, alături de familia sa, într-o locație de vis, în Italia. Pentru că soții Măruță se află în vacanță în regiune, aceștia au sărbătorit ziua de naștere a artistei într-un cadru relaxat, vedeta având totodată parte de o mulțime de surprize din partea celor dragi. Printre momentele inedite de la aniversare s-a numărat și unul în care David Măruță, fiul artistei, a dat-o de gol pe mama sa. Acesta a dezvăluit câți ani a făcut, de fapt, Andra. Cântăreața și întreaga sa familie s-au amuzat în urma acestui fapt.

David Măruță a dat-o de gol pe Andra și a dezvăluit câți ani a făcut, de fapt, artista

Ieri a fost zi mare în familia Măruță, Andra aniversând frumoasa vârstă de 35 de ani. Pentru că aceștia se află în ultima perioadă într-o vacanță prelungită în mai multe regiuni ale lumii, ziua de naștere a artistei a fost celebrată în Italia, în zona Capri. Fericită că îi are alături pe micuții ei, Eva și David, dar și pe soțul său, Cătălin, Andra a avut parte de o zi perfectă. Înconjurată de oamenii dragi și de surprize, artista nici nu a observat când fiul său a dat-o de gol, dezvăluind câți ani a făcut, de fapt.

Totul a fost pus la cale de fiul cel mare al soților Măruță, care a profitat de o clipă de neatenție din partea tuturor și a inversat lumânările de pe tort. Deși totul a fost evident o glumă, Andra a ținut să specifice că a împlinit 35 de ani, nu 53 cât indicau numerele cu care era decorat desertul aniversar.

Băi, nu se poate așa ceva! Eu sunt o persoană asumată, am 35 de ani, 13 de căsătorie și 10 de când am devenit mamă, a remarcat artista.

David Măruță a dezvăluit câți ani a împlinit, de fapt, Andra
David Măruță a inversat cifrele de pe tortul mamei sale

Cântăreața și-a surprins fanii chiar de ziua ei. Gestul făcut de Andra pentru cei care îi iubesc muzica

Urările au curs pe tot parcursul zilei de 23 august, una extrem de specială pentru Andra Măruță. Dincolo de celebrarea adăugării unui nou an în calendarul vieții sale, artista se bucură de mariajul alături de Cătălin. Cei doi soți au împlinit tot de curând 13 ani de la nuntă, ocazie ce a meritat sărbătorită și de ziua de naștere a vedetei.

Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!, i-a scris Cătălin pe contul său de Instagram.

David Măruță a dezvăluit câți ani a împlinit, de fapt, Andra
Familia Măruță a sărbătorit-o pe Andra, în timpul vacanței în Italia

Pe de altă parte, momentul aniversar nu a fost trecut cu vederea de artistă, care are o relație superbă cu fanii săi. Aceștia au asaltat-o cu urări și mici atenții virtuale încă de la miezul nopții. Reacția Andrei nu a întârziat să apară, astfel că aceasta a anunțat că le pregătește și ea o surpriză. Ieri, la ora 17.00, cântăreața a lansat o piesă nou, pe care a considerat-o un cadou din partea ei pentru cei care îi îndrăgesc muzica.

De azi-noapte, de la 12, am început să primesc foarte multe mesaje. Și am primit cadouri de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos și alături de oameni minunați, care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți și vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc, a fost mesajul Andrei.

Astăzi, de ziua mea, vreau să vă fac un cadou. Lansez o nouă piesă, la ora 17, pe canalul meu de YouTube. Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre acest cântec frumos, “Timpul”, a anunțat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...