Câte sezoane va mai primi Las Fierbinți de la Pro TV. Serialul are deja 8 ani și 16 sezoane

Daria Petrescu 10.02.2020, 18:53
Câte sezoane va mai primi Las Fierbinți de la Pro TV. Serialul are deja 8 ani și 16 sezoane

Recent, a apărut cel de-al 17 lea sezon Las Firbinți. Serialul se difuzează deja de 8 ani, având aceeași audiență ridicată de la primul episod până la ultimul. Însă, o întrebare se află pe buzele tuturor: Câte sezoane de Las Fierbinți vom mai avea?

Serialul Las Fierbinți are deja 8 ani, 16 sezoane încheiate și o audiență record

Pentru cei care sunt curioși să afle dacă va urma și un sezon 18, ei bine, pentru moment, producătorii sunt cu ochii pe ratinguri. Se pare că de asta va depinte soarta celui mai îndrăgit serial românesc. Mulți sunt sceptici și se gândesc ca serialul să nu aibă același sfârșit ca și Vacanța Mare, care făcea senzație în urmă cu 20 de ani, pe micile ecrane.

Și în anul 2019, Las Fierbinți a fost cel mai urmărit serial din România. Producția a fost lider de audiență și a înregistrat o medie de 11 puncte de rating și 29.6% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.3 puncte de rating și 17% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de telespectatori s-au bucurat de comedie, la PRO TV.

Giani este unul dintre cele mai spumoase personaje din Las Fierbinți
Giani este unul dintre cele mai spumoase personaje din Las Fierbinți

Și în 2020, viața în cel mai cunoscut sat din România își continuă cursul firesc, iar Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel și toate celelalte personaje îndrăgite își continuă activitatea fierbințeană în ritmul deja cunoscut.

Cine este „creierul” serialului Las Fierbinți

Mimi Brănescu are 45 de ani și este  scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, Las Fierbinți. Mai mult, acesta este soțul Mirelei Oproșor, interpreta Aspirinei din serial.

Filmul reușește să înregistreze o audință record, la fiecare sezon. Nu încetează să surprindă, iar glumele și personajele au reușit de-alungul timpului să țină publicul în fața televizoarelor.

În 2008, Mimi Brănescu, scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, i-a contrazis pe cei care l-au felicitate pentru faptul că portretizează românii exact aşa cum sunt. Aceștia consider  că personajele sale nu reprezintă o majoritate reală.

Regretul lui Mimi Brănescu

„E o lume a mea. Lumea în care am trăit. Nu sunt ei aici, dar eu oameni ca ei cunosc. Cu oameni ca ei am copilărit. E o bucată de România. Iubită de mine, dar şi făcută de râs. Nu e reprezentativ. Multă lume zice: domnule, e exact cum suntem noi. Nu, noi nu suntem aşa. Aici sunt exagerate lucrurile puţin. Sigur că există şi un beţiv, există şi o curvă, dar nu cred, nu vreau să cred că aşa e România“, a declarat scenaristul într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe