Câte rochii a avut, de fapt, Simona Halep la nuntă. Imaginea pe care toată lumea a ratat-o la petrecere

Iancu Andreea 17.09.2021, 16:24

Cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a atras atenția tuturor, în urmă cu două zile, când cei doi logodnici au decis să își unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă. Întreaga ceremonie a avut loc într-un spațiu special, decorat cu crini și trandafiri albi, arcade spectaculoase și aranjamente excepționale, realizate cu ajutorul unui florist premiat internațional. Dincolo de cadrul de poveste, meniul special, invitații cu ștaif și artiștii de top, Simona Halep a cucerit toate privirile cu cele trei rochii pe care le-a purtat la nuntă. Deși mulți au observat primele două rochii ale sportivei din cadrul ceremoniei de cununie și petrecerii, a existat și o a treia ținută purtată de jucătoarea de tenis.

Simona Halep, paradă de rochii la nuntă. Ce ținute a îmbrăcat sportiva pe parcursul cununiei și petrecerii

Pregătirile pentru ziua cea mare au început dis de dimineață pentru Simona Halep, care a ales să ceară ajutorul unor profesioniști în privința machiajului și a coafurii. Cei care s-au ocupat ca jucătoarea de tenis să arate perfect în cadrul ceremoniei de cununie au fost makeup artistul Alexandru Abagiu și hairstylist-ul Sorin Stratulat. Aceștia au fost prezenți și pe parcursul nunții alături de Simona, retușându-i machiajul și coafura, și transformând-o la fiecare ținută pe care a îmbrăcat-o. Deși inițial jucătoarea de tenis a apărut la brațul soțului său într-o rochie bej, marca Dior, Simona Halep a făcut o adevărată paradă de rochii la nuntă.

Sportiva a ales să poarte o rochie extrem de rafinată pentru ceremonia cununiei, de culoare bej, cu o broderie specială în partea de sus. În timp ce soțul său, Toni Iuruc, a optat pentru un costum negru simplu, cu papion, Simona Halep și-a dorit să își dezvăluie feminitatea prin ținutele îmbrăcate. Astfel, după cununia civilă, la petrecere, sportiva s-a schimbat într-o rochie albă, cu o fundă mare neagră, creație Oscar de la Renta. Aceasta a putut fi admirată în cadrul dansului mirilor, pe piesa „Dragostea mea”, a trupei Holograf, interpretată live de către Dan Bittman.

Câte rochii a avut Simona Halep la nuntă
Simona Halep a ales o rochie Oscar de la Renta pentru petrecerea de după cununia civilă

Ținuta pe care puțini au remarcat-o. Simona a purtat o rochie mai scurtă și încălțări comode

Seara s-a lăsat cu o petrecere de pomină. S-a cântat, s-a dansat până la epuizare, mai cu seamă că mirii au ales să îi aibă alături pe Dan Bittman și Loredana, doi artiști cu experiență, care au întreținut atmosfera până spre miezul nopții. Simona și Toni s-au bucurat din plin la nunta lor, au râs, au dansat și s-au fotografiat cu invitații lor, distrându-se din plin pe parcursul serii. Totuși, fiind obișnuită mai degrabă cu ținutele lejere de pe terenul de tenis, Simona Halep a trecut la o a treia vestimentație, mult mai comodă decât primele două.

Astfel, spre finalul petrecerii, care s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos, care a aprins litoralul Mării Negre, dar și un tort special, jucătoarea de tenis a trecut la o rochie albă simplă, mai scurtă decât celelalte și o pereche de pantofi comozi, cu un design aparte. La fel de elegantă, frumoasa mireasă a fost extrem de zâmbitoare pe tot parcursul evenimentului, până la final, când a optat pentru o ținută pe care puțini au reușit să o observe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...