Câte motive se pot bifa de fapt în declarația pe proprie răspundere, atunci când vrei să ieși din casă. Răspunsul autorităților

Redacția IMPACT 02.04.2020, 21:01
Câte motive se pot bifa de fapt în declarația pe proprie răspundere, atunci când vrei să ieși din casă. Răspunsul autorităților

Miercuri, Grupul de Comunicare Strategică a realizat un document cu mai multe întrebări formulate de cetățeni și reprezentanți din mass-media, către autorități, în care solicită lămuriri cu privire la măsurile adoptate prin Ordonanțele Militare emise până în prezent. Autoritățile au răspuns, în contextul mai multor întrebări similare primite.

Câte motive se pot trece în declarația pe proprie răspundere

Întrebarea și răspunsul cu numărul 27 din documentul transmis de Grupul de Comunicare Strategică, pe site-ul oficial stirioficiale.ro, aduce lămuriri cu privire la numărul de motive care pot fi trecute în declarația pe propria răspundere, atunci când ieșim din casă.

27.Întrebare: Putem completa mai multe locuri de deplasare, atunci când ieşim din casă? Să scriem, de pildă, în declaraţia pe proprie răspundere, că mergem la magazin, dar că, pe drum, trecem şi pe la farmacie?

Răspuns: Formularul declarației pe propria răspundere are o rubrică unde se completează locul/locurile deplasării, în acest sens se vor menționa locurile în care persoana se deplasează, în ordinea în care aceasta intenționează să-și desfășoare traseul. Astfel, se pot menționa mai multe locuri.

Documentul oficial emis de autorități, în urmă cu puțin timp poate fi consultat integral aici, aceasta fiind pagina oficială în care Grupul de Comunicare Strategică anunță informațiile privitoare la măsurile adoptate de la debutul crizei COVID-19, precum și detalii despre cazurile de îmbolnăviri.

Situația actuală privind îmbolnăvirile din România

Situația actuală privind răspândirea noului coronavirus indică faptul că 2.738 de români au fost diagnosticați cu acest virus, în vreme ce alte 107 persoane și-au pierdut viața. 267 de persoane au fost vindecate, după ce au intrat în contact cu COVID-19.

Creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri în România a determinat o suspendare forțată, dar temporară a multor business-uri și companii. Situația din punct de vedere economic este una destul de instabilă în prezent și afectează numeroase arii de activitate, de la industrie și manufactură și până la marketing, artă și entertainment.

 

Urmăriți Impact.ro și pe