Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea. ”N-am mai spus asta nimănui!”

Mirabela Năstase 08.02.2020, 13:27
Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea. ”N-am mai spus asta nimănui!”

Ozana Barabancea s-a schimbat mult după ce a reușit să slăbească și să ajungă la silueta mult visată. Artista are o familie minunată, dar mulți se întreabă de ce nu și-a refăcut și viața personală până acum. Artista a povestit ce planuri de viitor are în ce privește viața personală.

Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea

În ultimii ani, Ozana Barabancea a trecut prin clipe grele, dar cu ajutorul copiilor a reușit să le depășească pe toate. Artista a mărturist că în viața sa nu e loc de un partener, pentru moment, deși cei doi copii pe care îi are sunt de acord ca mama lor să-și refacă viața sentimentală.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni.

Ozana Barabancea a trecut prin clipe grele

Ozana Barabancea spune că a slăbit mult și că un maxim de kilograme pe care l-a avut a fost de 128. „Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a povestit în urmă cu ceva timp artista.

Pentru a ajunge la silueta mult visată, vedeta Antena 1 a fost nevoită să treacă și peste momente mai puțin plăcute. Apropiații vedetei au susținut-o în mod consecvent, mai ales că vedeau cât de mult își dorește să dea jos kilogarmele acumulate. Mai mult decât atât, Ozana Barabancea a fost asistată de multe ori pe când era nevoită să se deplaseze, deoarece urma tratamente de slăbit și lua pastile în acest sens. De asemenea, au existat și perioade când aceasta s-a simțit epuizată fizic, aceasta având parte și de ajutorul colegilor, când ajungea la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva„, de la Antena 1. Chiar dacă nimic din zâmbetul ei larg nu a trădat nimic din chinurile sale, foarte multe luni ale anului trecut au fost grele pentru Ozana Barabancea. Iar când mergea la peterceri, artista avea nevoie să se țină tot timpul de brațul unui invitat, pentru a se deplasa cât mai ușor, anunță wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe