Câte kilograme a ajuns să aibă Florin Salam după ce s-a îngrășat foarte mult în ultimii ani

Stan Filon 30.09.2021, 14:47
Câte kilograme a ajuns să aibă Florin Salam după ce s-a îngrășat foarte mult în ultimii ani

Pandemia de coronavirus și evenimentele artistice din ce în ce mai puține la număr și-au pus amprenta și pe Florin Salam. Artistul se vede cu ochiul liber că a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus. Ultimele fotografii ale artistului îl arată ca fiind un cântăreț cu greutate, și la propriu, și la figurat. Fanii săi se întreabă acum câte kilograme a ajuns să aibă Florin Salam.

Mulți se întreabă câte kilograme a ajuns să aibă Florin Salam

Florin Salam nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fie că ascultă sau nu manele, toți românii îl cunosc pe Florin Salam, iar mulți spun despre el că ar fi regele neîncoronat al muzicii de petrecere. Toate melodiile pe care artistul le scoate pe piață devin automat hit și sunt urmărite de milioane de melomani.

Artistul a fost mereu atent la imaginea sa. A fost în pas cu moda, dar l-a ajutat și fizicul, deoarece artistul era ca tras prin inel. Florin Salam se pare că a pus în ultima perioadă 20, dacă nu chiar 30 de kilograme, ajungând să cântărească în jurul a 110-120 de kg. A început să se îngrașe necontrolat, iar acest lucru s-a reflectat și în stilul său vestimentar.

Cate kilograme a ajuns sa aiba Florin Salam
Cate kilograme a ajuns sa aiba Florin Salam

Odată tras prin inel, Florin Salam s-a îngrășat necontrolat

Manelistul a fost fotografiat recent purtând o pereche de pantaloni de treing, un tricou negru care s-a mulat automat în jurul burții și un hanorac. A ieșit la o plimbare în parc împreună cu soția sa, Roxana Dobre, alături de care s-a relaxat pe aleile parcului respectiv.

Familia lui Florin Salam a fost lovită de o tragedie de neimaginat, anul trecut, în plină pandemie de coronavirus. Fratele său, Nelu Stoian, a fost răpus de teribila boală, dar suferea și de alte afecțiuni medicale. Cu toate că fratele său a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, Florin Salam nu pare foarte convins că infecția de coronavirus ar fi atât de gravă precum este prezentată.

”Dumnezeu te apără și noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, o să răcesc și mâine numai că acum au dat denumirea asta de coronavirus”, spunea anul trecut Florin Salam. Legat de vaccinare, artistul nu este foarte convins că ar vrea să se imunizeze.

”Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem, dar dacă va trebui, o să-l facem”, spunea recent artistul la Antena Stars.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...