Câte animale vezi în această imagine? Află ce spune asta despre tine

Badea Violeta 25.04.2022, 10:10
Câte animale vezi în această imagine? Află ce spune asta despre tine

Testele de iluzie optică au devenit extrem de populare, în ultima perioadă, pe internet. Acestea sunt foarte des folosite de către psihologi, fiindcă datorită lor pot afla destul de multe lucruri despre persoana pe care o au în față. Verifică, mai jos, cât de atent ești la detalii. Spune câte animale vezi în această imagine. Nimeni nu se poate pune de acord asupra cifrei exacte de creaturi. Unele persoane văd șase, în timp ce altele au numărat peste 10. Tu câte crezi că sunt?

Numărul de animale pe care le vezi în această imagine îți va dezvălui ceva interesant despre tine

Dacă simți că ești extrem de atent la detalii, iată ce trebuie să faci:

Ghiceste numarul de animale
Ghiceste numarul de animale

Câte animale vezi în această imagine? La prima vedere, se pot vedea cu ușurință elefantul, câinele, pisica și măgarul. Dar aceasta este doar o simplă constatare. Problema, însă, este de a localiza și identifica creaturile extrem de mici care au fost bine ascunse.

Până în prezent, nimeni nu s-a putut pune de acord asupra numărului exact de viețuitoare prezente în imagine. Unii indivizi au numărat șase, în timp ce alții au observat mai multe de atât.

Ce ai spune dacă ai afla că sunt 16 animale ascunse în imagine? Da, șaisprezece! Un utilizator a identificat cele 16 creaturi și a realizat un grafic clar. Iată cum arată acesta:

Cele 16 animale
Cele 16 animale

Animalele din imagine sunt: un elefant, un câine, un castor, un pește, un țânțar, un măgar, un crocodil, un pește-spadă, un crevete, o găină, o broască țestoasă, un crevete, un șoarece, un șarpe, un delfin și o pisică.

Cum stai cu atenția la detalii

Ai identificat între patru și șase animale? Acest lucru înseamnă că ai observat cele mai evidente creaturi, așa că mai ai de lucrat cu atenția la detalii.

În schimb, dacă ai observat între șapte și nouă animale înseamnă că ești destul de atent la detalii. Mult mai bine stai la acest capitol dacă ai văzut și crocodilul ascuns în falca de jos a elefantului, dar și cei doi creveți ascunși în golul dintre cele două picioare din față animalului principal.

Cu toate astea, testul suprem va fi acela de a vedea capul păsărilor în spațiul dintre fruntea elefantului și trunchiul său. Ai observat și tu zece sau chiar mai multe animale? Ei bine, atunci ai abilitățile necesare pentru a deveni agent FBI, susțin creatorii imaginii pe canalul YouTube 7-Second Riddles.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...