Cătălina Ponor va avea un băiețel. Cum a făcut anunțul fosta campioană la gimnastică

Stan Filon 21.11.2022, 15:43

Cătălina Ponor trece prin cea mai fericită perioadă din viața ei și va avea parte de niște sărbători de iarnă de poveste! Fosta gimnastă este însărcinată în ultimul trimestru și urmează să aducă pe lume primul său copil. Este nerăbdătoare să își strângă bebelușul în brațe și a anunțat și ce sex va avea copilul!

Cătălina Ponor va avea un băiețel

Așadar, Cătălina Ponor urmează să devină mamă pentru prima dată! Fosta gimnastă este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină și urmează să devină mamă peste doar câteva săptămâni. Ei bine, recent, fosta campioană a anunțat și sexul copilului. Anunțul a venit pe Instagram și i-a bucurat pe fanii ei. Cătălina Ponor și soțul său, Bogdan Jianu, vor deveni părinți de băiat! „Este băiat”, a anunțat fosta sportivă și a ținut să le mulțumească și prietenelor sale, care au organizat celebrul baby shower: „Mulțumesc fetelor pentru această surpriză”.

Petrecerea de „baby shower”, împrumutată de la americani, a avut loc weekend-ul trecut. Prietenele Cătălinei Ponor i-au făcut o surpriză de zile mari, organizând această petrecere, până la cel mai mic detaliu. Aici a fost realizată și fotografia postată de aceasta pe rețelele sociale, în care anunța că va deveni mamă de băiat. Fosta gimnastă a purtat o rochie neagră, mulată, care i-a pus în evidența burtica de gravidă.

Catalina Ponor va avea un baietel
Catalina Ponor va avea un baietel

S-au căsătorit în anul 2022

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit anul acesta, pe data de 18 iunie 2022, în cadrul unui eveniment restrâns, la care au participat apropiații lor.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor atunci pe una dintre rețelele de socializare.

Cătălina Ponor a decis să se retragă din activitate acum 5 ani, după care și-a asumat relația cu Bogdan Jianu, mai mare decât ea cu 18 ani, cu care era împreună de 10 ani de zile. Bogdan Jianu este fostul soț al Juliei Jianu.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după divorțul de Bogdan Jianu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...