Cătălin Zmărăndescu intervine în scandalul dintre Elena Chiriac și TJ Miles. Pe cine a acuzat luptătorul de manipulare

Badea Violeta 07.04.2022, 22:36
Cătălin Zmărăndescu intervine în scandalul dintre Elena Chiriac și TJ Miles. Pe cine a acuzat luptătorul de manipulare

Cătălin Zmărăndescu, eliminat recent de la Survivor România, a intervenit în scandalul dintre Elena Chiriac și TJ Miles. Este cunoscut faptul că luptătoarea de taekwondo a avut câteva dispute aprinse cu vloggerul popular pe TikTok. Ce a spus luptătorul despre fosta sa colegă și cui îi aduce acuzații de manipulare!

Cătălin Zmărăndescu, despre conflictul dintre Elena Chiriac și TJ Miles

Scandalul dintre Elena Chiriac și TJ Miles a intrat, recent, în atenția lui Cătălin Zmărăndescu. Fostul faimos a observat că sportiva s-a schimbat foarte mult și asta din cauza Laurei Giurcanu, care ar fi manipulat-o pe tânăra de 19 ani.

„S-a schimbat foarte tare Elena, deși cred că este același copil bun pe care l-am cunoscut. Faptul că vociferează este una. Nu știu câtă dreptate are în ceea ce spune.

Vizavi de TJ și Marian este normal să aibă aceste ieșiri. Am văzut și eu clasamentul celor care aduc puncte. Din păcate, cam toți sunt după locul 10, în afară de CRBL care mai aduce puncte.

Prietenia din camp e prietenia din camp. Ce se întâmplă pe traseu trebuie să fie benefic echipei. Echipa asta nu funcționează în niciun fel.

Nu funcționează nici dacă sunt împinși de la spate. Roata se învârte și fiecare primește ceea ce merită. Elena a fost manipulată de Laura.

TJ a făcut multe greșeli. El nu înțelege expresiile românești. E foarte individualist. S-a sucit dintr-o barcă în alta și asta și din cauza Laurei.”, a spus Cătălin Zmărăndescu la Survivor ExtraShow, emisiune prezentată de Zanni.

Elena Chiriac, Catalin Zmarandescu si TJ Miles
Elena Chiriac, Catalin Zmarandescu si TJ Miles

TJ Miles, critici dure la adresa Elenei Chiriac

În ultima ediție a emisiunii Survivor România 2022 a continuat scandalul în echipa faimoșilor. Elena Chiriac s-a certat cu TJ Miles, dar și cu Marian Drăgulescu. După ce le-a adus jigniri celor doi, luptătoarea de taekwondo a fost luată la rost de cunoscutul vlogger.

„Nu am văzut în viața mea un om ca tine. Minți mult. O să te muște karma de știi tu unde, când nu o să mai câștigi colanul de imunitate. O să pleci cu primul avion. Ești aici doar pentru că ai câștigat ăla, altfel plecai de mult.

Ești toxică și ești o femeie rea, îți acoperă toată frumusețea. E păcat, mi-e milă de tine. (..) O să se vadă și se vede. Tensiunile din echipă își spun cuvântul.”, i-a spus TJ Miles Elenei.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...