Cătălin Măruţă şi Mihai Bendeac, faţă în faţă deşi sunt în război. Ce s-a întâmplat în platou: „Am băut prea mult”

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 14.10.2021, 11:42
Cătălin Măruţă şi Mihai Bendeac, faţă în faţă deşi sunt în război. Ce s-a întâmplat în platou: „Am băut prea mult”

Mihai Bendeac a fost surprins stând la masă, față în fața cu persoana pe care o acuza că îl hărțuiește. Este vorba despre nimeni altul decât Cătălin Măruță. Nimeni nu se aștepta la asta. Iată ce s-a întâmplat în platou.

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță, întâlnire de gradul zero

Surpriză imensă pentru fanii celor două vedete. Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au decis să revină la sentimente mai bune, după o perioadă în care actorul l-a acuzat pe prezentatorul de la Pro TV că îl hărțuiește, ba chiar l-a amenințat că va apela la ajutorul autorităților.

Între timp, juratul de la IUmor și-a dat seama că a exagerat și a acceptat să vină la podcastul realizat de soțul Andrei. Mihai Bendeac le-a explicat fanilor săi de pe Facebook de ce s-a decis, în cele din urmă, să-i ofere un interviu lui Cătălin Măruță.

„P.S- Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășiță din creierul meu să le filtreze. Regret? Nu știu…”, a scris juratul de la IUmor pe pagina sa oficială de Facebook.

Catalin Maruta si Mihai Bendeac
Catalin Maruta si Mihai Bendeac

Ce spunea Mihai Bendeac despre Cătălin Măruță

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a mărturisit că soțul Andrei l-a invitat la podcastul lui, însă acesta nu a acceptat invitația. Ulterior, actorul declara în mediul online că prezentatorul de la Pro TV este foarte insistent și continuă să-l sune pentru a-l face să se răzgândească. Mai mult, juratul de la IUmor l-a amenințat pe prezentator că îl va reclama la poliție dacă continuă să-l deranjeze.

 „M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire.

Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică.”, spunea Mihai Bendeac pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...