Cătălin Măruță, ruşinat de declaraţia unui invitat celebru. Bărbatul a recunoscut tot despre problemele medicale

Ana Anitoiu 22.09.2021, 08:30

Cătălin Măruță a fost rușinat din cauza unei declarații pe care un invitat celebru a făcut-o în emisiunea lui de la Pro TV. Bărbatul a vorbit despre problemele sale medicale și nu s-a încurcat cu prea multe menajamente.

Invitatul lui Cătălin Măruță, despre problemele sale de sănătate

Recent, multă lume s-a speriat la apariția zvonului că unul dintre cei mai apreciați compozitori din România, Horia Moculescu, are probleme de sănătate. Artistul în vârstă de 84 de ani a mers la un botez alături de fiica lui, Nidia, dar la un moment dat a fost nevoit să se retragă, din cauză că nu se simțea bine.

”Am fost la un botez. După câteva ore, m-a luat stomacul, iar eu pot să merg doar la mine acasă. Ce s-a zis în presă? Că m-au luat cu targa, că m-au dus pe brațe. (…)

Dar tu ai spus, în prezentarea ta, că am fost director? Doamnelor și domnilor, acesta este adevărul, că el mi-a fost subordonat, nu că m-au luat pe brațe.”, i-a spus Horia Moculescu lui Cătălin Măruță.

Catalin Maruta, rusinat de declaratia unui invitat celebru. Barbatul a recunoscut tot despre problemele medicale
Horia Moculescu

Horia Moculescu este îngrijit de fiica lui

La vârsta de 84 de ani, compozitorul este îngrijit de fiica lui, Nidia, care se asigură că tatăl ei are tot ce îi este necesar. Însă, Horia Moculescu a dezvăluit că are o anumită problemă.

”Horia Moculescu: Eu nu am voie să mă mai uit la nicio femeie.

Nidia: Eu îl văd ca pe tatăl meu. Dacă e tatăl meu, trebuie să stea acasă și să aibă grijă de mine, iar eu de el.”, au spus ei.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Horia Moculescu

În urmă cu ceva timp, Horia Moculescu a spus că se teme de Covid-19, deoarece a fost diagnosticat cu Boala Obstructivă Pulmonară Cronică (BPOC), pe care a căpătat-o după patru decenii în care a fumat.

Fosta soție a compozitorului, Mariana Moculescu, a menționat că fostul ei partener de viață se tratează și face întotdeauna sport ca să se mențină în formă.

”Știu că are ceva probleme pulmonare, din cauza fumatului. Dar, are grijă de el, ia tratament, se tratează.

Nidia e cu el în casă, îl însoțește adesea și la evenimente, îi cumpără mâncare, se înțeleg foarte bine, nu ai loc între ei. Horia e fost sportiv, a făcut exerciții fizice mereu.

Și acum conduce mașina, la 84 de ani. Nidia stă mereu în dreapta lui.”, a spus Mariana Moculescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...