Cătălin Măruță, prima declaraţie după acuzaţiile aduse de Bianca Drăgușanu. „O să apară iar șoc”

Beatrice Dumitru 24.11.2021, 16:22
Cătălin Măruță, prima declaraţie după acuzaţiile aduse de Bianca Drăgușanu. „O să apară iar șoc”

Bianca Dăgușanu l-a atacat dur pe Cătălin Măruță, la câteva săptămâni de când a fost invitată în emisiunea acestuia. Vedeta l-a acuzat pe prezentator pentru subiectele abordate și pentru faptul că a pus-o într-o lumină proastă prin întrebările adresate. Cătălin Măruță a avut prima reacție după acuzațiile aduse de Bianca Dăgușanu.

Bianca Drăgușanu, supărată pe Cătălin Măruță

Bianaca Drăgușanu a mărturisit că au fost persoane care au sfătuit-o să nu accepte invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta s-a arătat dezamăgită de faptul că în culise a stabilit ceva cu producătorul emisiunii, dar în direct totul s-a schimbat, iar prezentatorul i-a adresat întrebărti care au pus-o într-o lumină proastă.

”Deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu.

Cătălin Măruță, prima declaraţie după acuzaţiile aduse de Bianca Drăgușanu.
Bianca Drăgușanu, acuzații la adresa lui Cătălin Măruță.

Bianca Drăgușanu a mai afirmat că s-a simțit încolțită de subiecte în care nu s-a regăsit și de întrebări tendențioase. Vedeta a mărturisit că nu va mai merge niciodată în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

Ce spune Cătălin Măruță despre acuzațiile aduse de Bianca Drăgușanu

Cătălin Măruță a avut prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a spus că este dezamăgită pentru felul în care a tratat-o în emisunea pe care o prezintă. Acesta nu a dorit să comenteze niciuna dintre acuzațiile pe care i le-a adus fosta soție a lui Alex Bodi.

Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat…Nu mă interesează să comentez subiectul”, a afirmat Cătălin Măruță, potrivit Fanatik.

Bianca Drăgușanu nu este prima vedetă care s-a arătat dezamăgită de Cătălin Măruță. Acesta s-a certat și cu Alex Velea și Antonia. O altă artistă, Alexandra Stan, a declarat că s-a supărat pe prezentator din cauza întrebărilor adresate în emisiune. „A făcut niște chestii foarte urâte”, a precizat cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...