Cătălin Măruță nu a fost lăsat să intre la PRO TV! Prezentatorului nu i-a venit să creadă. Cum s-a întâmplat totul

Andreea Bisinicu 29.10.2020, 12:08
Cătălin Măruță nu a fost lăsat să intre la PRO TV! Prezentatorului nu i-a venit să creadă. Cum s-a întâmplat totul

Da, s-a întâmplat fix cum ai citit. Cătălin Măruță nu a fost lăsat să intre la PRO TV! Prezentatorului nu i-a venit să creadă. Cum s-a petrecut totul.

De ce nu a fost lăsat Cătălin Măruță să intre la PRO TV

Cătălin Măruță nu a fost lăsat să intre la PRO TV! Prezentatorului nu i-a venit să creadă cînd cei de la intrare nu l-au lăsat să intre cu mașina în curtea televiziunii. Motivul e cât de poate de banal și amuzant.

Nu, Cătălin Măruță nu a fost concediat, ci totul a fost o farsă. Emisiunea „La Măruță” a împlinit 13 ani de când apare pe post. Cu această ocazie, producătorii și colegii de emisiune au pus la cale o farsă pentru a-l prinde pe simpaticul prezentator.

Scenariul pe care i l-au pregătit lui Măruță a fost cât se poate de simplu. Știind că moderatorul TV și-a pierdut legitimația, colegii săi s-au gândit să îl rețină la porțile PRO TV-ului.

Mai mult de atât, paznicul de la intrare a fost părtaș la toată această operațiune. Cu pretextul că s-au impus noi reguli de intrare, bărbatul nu l-a lăsat pe Măruță să pună un picior în sediul televiziunii, fără cardul de acces.

„Nu am la mine legitimația. O am acasă. Nu știam că îmi trebuie, o am în celălalt rucsac. Îmi începe emisiunea în șapte minute. Regulile astea nu trebuiau anunțate? Că de mâine venim toți cu legitimație?”, a spus Cătălin Măruță.

Ce farsă i-au facut colegii din PRO TV lui Catalin Maruta
Ce farsă i-au facut colegii din PRO TV lui Catalin Maruta

Cum l-au păcălit colegii emisiunii „La Măruță”

Totul a fost filmat, binențeles, de camerele ascunse. Colegii săi s-au bucurat de faptul că au reușit să-l păcălească pe moderatorul emisiunii „La Măruță.” Clipul a fost urcat pe canalul lui oficial de Youtube.

„De 13 ani ne chinuim să-i facem o farsă lui Măruță. N-am reușit niciodată. Tot timpul s-a prins.”, a spus unul dintre colegii săi.

Într-un final, l-au lăsat să intre în curtea de la PRO TV, după ce l-au păcălit să facă o cerere către departamentul IT, pentru a i se acorda o nouă legitimație.

Reacția lui când a aflat că totul a fost o farsă a fost amuzantă. Soțul Andrei și-a felicitat colegii pentru faptul că a picat în plasă și a primit 13 cozonaci, ca premiu.

„Mișto faza. Foarte bună. Nu m-am gândit nicio secundă că ar fi vreo farsă. M-am gândit că au înnebunit ăștia. Dar ce am furat-o, jur! Și tu ce față ai (către portarul glumeț). Lasă-mă să îți dau cadou un cozonac.”, a spus Cătălin Măruță, râzând.

Urmăriți Impact.ro și pe