Cătălin Măruţă, mărturisire fără perdea. Nu ar ierta-o niciodată pe Andra dacă ar face aşa ceva. Prezentatorul a spus clar

Iancu Andreea 19.07.2021, 07:51
Cătălin Măruţă, mărturisire fără perdea. Nu ar ierta-o niciodată pe Andra dacă ar face aşa ceva. Prezentatorul a spus clar

Cătălin Măruță se numără printre prezentatorii cu experiență din televiziunea românească, fiind de ani buni în lumina reflectoarelor. Dincolo de cariera sa de succes, moderatorul emisiunii “La Măruță” de la Pro TV este un tată și un soț devotat, care își iubește enorm familia și se bucură mereu de timpul petrecut alături de copii și de soția sa. Chiar dacă formează un cuplu alături de Andra de peste un deceniu, Cătălin Măruță a făcut recent o mărturisire în care a dezvăluit care este motivul pentru care nu ar iertat-o pe Andra. Prezentatorul nu s-a sfiit să vorbească deschis despre acest subiect.

Cătălin Măruță, mărturisire fără perdea. Care este motivul pentru care nu ar ierta-o niciodată pe Andra

Viața în lumina reflectoarelor nu este deloc ușoară, existând tentații la tot pasul. Însă pentru Cătălin Măruță și Andra, “dragostea e tot ce rămâne”. Cei doi soți se iubesc la fel ca în prima zi și se bucură de prezența celor doi copii, David și Eva, în viața lor. Totuși, în ciuda sentimentelor puternice pe care le poartă reciproc, Cătălin Măruță a făcut recent o mărturisire, dezvăluind care este motivul pentru care nu ar ierta-o niciodată pe Andra. Vedeta de la Pro TV a vorbit despre un subiect mai puțin cunoscut.

Deși este o fire tolerantă, prezentatorul recunoaște că are și slăbiciuni, mărturisind recent faptul că nu admite ca cineva să greșească și apoi să își ascundă greșeala. Cătălin consideră minciuna o decizie nepotrivită, apreciând persoanele care, în ciuda greșelilor, își asumă orice, încă o dovadă că prezentatorul este genul de om care spune lucrurilor pe nume, fără ascunzișuri.

Să greșești și să încerci să ascunzi asta, să minți, în loc să spui ce s-a întâmplat, de teama consecințelor. Cel mai corect și mai eficient este să îți asumi orice, a mărturisit Cătălin Măruță, într-un interviu pentru viva.ro.

Cătălin Măruță a dezvăluit motivul pentru care nu ar ierta-o niciodată pe Andra
Cătălin Măruță are o familie minunată alături de soția sa și cei doi copii, Eva și David

Ce apreciază prezentatorul la o femeie. “Femeile sunt mult superioare bărbaților”

Când vine vorba despre partenera de cuplu, Cătălin Măruță recunoaște că o admiră enorm pe Andra, cea care i-a dăruit doi copii minunați și alături de care împarte viața, cu bune și cu rele, de mai bine de 13 ani. Prezentatorul de la Pro TV are o admirație aparte față de femei, în general, mărturisind că acestea sunt superioare bărbaților. Totuși, calitățile pe care le apreciază Cătălin la o femeie sunt empatia și inteligența emoțională, semn că Andra, soția sa, este o prezență admirabilă din aceste puncte de vedere.

Empatia și inteligența emoțională. Din aceste puncte de vedere, femeile sunt mult superioare bărbaților, cum spunea și dr. Cristian Andrei într-unul dintre podcasturile mele, a mai precizat Măruță în interviul menționat.