Cătălin Măruţă, întrebat câţi bani a luat să spună că a avut covid. Reacţia prezentatorului

Ana Anitoiu, Alexandrina Toader 23.03.2021, 22:49

Cătălin Măruţă a fost întrebat în direct, în emisiunea lui de la Pro TV, câţi bani a luat ca să spună că a avut COVID-19. Un invitat a fost curios de răspunsul prezentatorului, iar reacția lui a fost fabuloasă, la ceva timp după ce el, soția lui, Andra, și cei doi copii ai lor s-au recuperat în urma infectării cu noul coronavirus.

Cum a reacționat Cătălin Măruță când a fost întrebat câți bani a luat să spună că a avut COVID-19

Invitat la emisiunea ”La Măruță”, Paul Ipate a adus aminte de faptul că multe persoane publice au fost acuzate că au primit bani ca să spună că au avut COVID-19. El a precizat că a avut și el boala, alături de soția lui, Cătălina Grama, deși nu a spus nimănui. Actorul l-a întrebat pe prezentator, în spirit de glumă, ce sumă a luat.

”Auzi, dar tu câți bani ai luat ca să spui că ai? Glumesc. Eu chiar nu am zis nimănui despre boală. Am o grămadă de prieteni care au fost acuzați de treaba asta. Nici nu mai contează acum. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Și așa am frigiderul plin”, a spus Paul Ipate la Pro TV. ”Suntem la televizor. Vorbim după”, a răspuns, tot în glumă, Cătălin Măruță.

Catalin Maruta, intrebat cati bani a luat sa spuna ca a avut covid. Reactia prezentatorului
Paul Ipate

Cu ce se ocupă Paul Ipate în contextul pandemiei de coronavirus

De asemenea, Paul Ipate a spus cu ce se ocupă în contextul pandemiei de coronavirus. Actorul a lucrat la un film despre cât de înstrăinați au început să fie oamenii din cauza telefoanelor mobile, cu toate că scopul acestora este să înlesnească comunicarea.

”Am postat pe Facebook, înainte de ziua mea, dacă oamenii vor să-mi facă un cadou, să doneze pentru un caz. Cât despre profesie, am un rol, apoi, dacă ne merge bine, mai am un rol anul ăsta. Mai e un remake la care am fost prezent. A ieșit extraordinar, senzațional. Este un film despre cât de înstrăinați am început să fim în ziua de astăzi din cauza telefoanelor. Acum, de exemplu, eu am stat trei ore și puțin pe telefon din nouă ore de când m-am trezit. Din păcate, mai ales acum în pandemie, lucrăm foarte mult pe telefon, pe tehnologie”, a spus Paul Ipate.

Cătălin Măruță, dezvăluire despre relația cu Andra

Recent, invitat la ”Mihai Petre Show”, într-un episod special, alături de soția lui, Andra, Cătălin Măruță a dezvăluit de ce nu își arată în public iubirea față de partenera lui. Cântăreața a recunoscut că este ”pupăcioasă rău” și că îi place să fie iubită, iar prezentatorul a explicat ce îl face să nu dea frâu liber sentimentelor oricând și oriunde.

”Ei i-ar plăcea non-stop să ne pupăm. Toată ziua m-ar lua în braţe. Eu sunt bărbat…. Îmi place şi mie foarte mult, dar mă simt stânjenit de foarte multe ori dacă sunt într-un grup cu foarte mulţi oameni”, a recunoscut Cătălin Măruţă. ”Da, dar de când avem copii (David, în vârstă de 10 ani, și Eva, în vârstă de 5 ani, n.r.) nu se mai întâmpla asta”, a adăugat Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...