Cătălin Măruță, gafă de nedescris. Ce i-a putut spune unei invitate, în direct. Telespectatorii au crezut că nu aud bine

Ioana Bucur 11.06.2021, 08:04
Cătălin Măruță, gafă de nedescris. Ce i-a putut spune unei invitate, în direct. Telespectatorii au crezut că nu aud bine

Cătălin Măruță, gafă de nedescris, în direct, la TV. Mereu pus pe glume, prezentatorul și-a făcut deja un obicei din a-i pune pe cei care vin în platoul emisiunii sale în situații „delicate”, însă de data asta, mulți susțin că a întrecut limita. Ce i-a putut spune unei tinere, telespectatorii au crezut că nu aud bine.

Cătălin Măruță, gafă de nedescris

Fanii emisiunii La Măruță au fost martorii unei scene ciudate, în ediția de joi, 10 iunie. Fosta concurentă de la Românii au talent, frumoasa Natalia Duminică, a fost invitată în platoul emisiunii, unde a prezentat și un număr spectaculos de dans oriental.

Cătălin Măruță, gafă de nedescris Impresionat de invitata sa, încă de la apariția în platou, soțul Andrei i-a admirat costumul. Natalia i-a mulțumit pentru compliment, mărturisind că este și preferatul ei, pentru că îi pune în evidență mai bine mișcările bustului, în timp ce dansează. Prezentatorul a avut o remarcă neașteptată:

„Păi dă-l jos, să văd, pot și eu să dansez așa?”, a zis Cătălin Măruță, totul petrecându-se sub ochii iubitului tinerei, care era în culise. Momentele surprinzătoare nu s-au oprit însă aici, iar după ce Natalia Duminică a dansat, Cătălin Măruță a zis: „Am crezut ca ti s a facut rau si am zis sa vin sa te resuscitez. Poti sa joci in telenovele, eu eram Fernando”, a mai continuat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță, gafă de nedescris
Natalia Duminică și Cătălin Măruță

Natalia Duminică are o poveste de viață impresionantă

Fosta concurentă de la Românii au talent are o poveste de viață impresionantă. Natalia s-a născut în aprilie 1990, în Chișinău, într-o familie de artiști. Mama ei este și ea dansatoare de belly dance, iar tatăl ei, care le-a abandonat când ea avea doar patru ani, este interpret de muzică populară.

„Noi suntem o familie de dansatori, din mamă-n fiică ne-am ocupat cu dansul, pasiune împărtaşită de către toţi membrii familiei noastre, pe care sper să o pot trece mai departe copiilor şi, de ce nu, nepoţilor mei. Numele meu este Natalia Duminica, sunt născută pe 8 Aprilie, 1990, în Chişinău. Mi-am dedicat viaţa artei şi cu asta ma şi ocup, la fel si mama mea, care mă sprijină în activitățile mele și, desigur, mă încurajează cum poate și cum știe ea mai bine. Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școala proprie de belly dance!

Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam patru ani. Tatăl meu este încă artist și cântă folclor. Nu mai păstrez legătura cu el. Mama a început să danseze la vârsta de patru ani și a început cu baletul, după care a intrat la Liceul Coregrafic din Chișinău la secția Dans popular și în paralel dansa și în ansamblul Miorița condus de P. Andreicenco”, spunea Natalia Duminică, fostă concurentă la Românii au Talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI