Cătălin Măruță, despre ceea ce s-a întâmplat după interviul spumos cu Oana Zăvoranu: „Un lucru uriaş”

Ana Ionescu 04.06.2021, 18:01
Cătălin Măruță, despre ceea ce s-a întâmplat după interviul spumos cu Oana Zăvoranu: „Un lucru uriaş”

Cătălin Măruță a făcut noi dezvăluri după interviul spumos cu Oana Zăvoranu în cadrul podcastului pe care îl realizează. A ținut ca fanii să afle chiar de la el ce s-a întâmplat după discuția pe care a avut-o cu fosta soţie a lui Pepe.

Ce dezvăluire a făcut Cătălin Măruță după interviul cu Oana Zăvoranu

Cătălin Măruță a vrut să îi anunțe chiar el pe următorii săi că interviul cu Oana Zăvoranu a avut un succes uriaș, ajungând rapid pe locul al doilea în trending. Prezentatorul TV le-a mulțumit fanilor pentru audienţa uriașă de care s-a bucurat podcastul Acasă la Măruță.

„Vreau să vă mulțumesc. Se pare că podcasturile de acasă de la Măruță sunt pe gusturile voastre. Și recentul, cel cu Oana Zăvoranu, este pe locul al doilea în trending. Pentru un produs care are două ore și jumătate să fii locul al doilea în trending este un lucru uriaș. La un pas de locul 1 în trending! Asta chiar ar fi un lucru incredibil. Vă mulțumesc mult că mă urmăriți.”, a transmis Cătălin Măruță.

Catalin Maruta, despre ceea ce s-a intamplat dupa interviul spumos cu Oana Zavoranu2
Catalin Maruta, despre ceea ce s-a intamplat dupa interviul spumos cu Oana Zavoranu

De ce Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu nu și-au vorbit 10 ani

Nimeni nu știa, până la interviul cu Oana Zăvoranu, că Măruță și actrița nu și-au mai vorbit timp de 10 ani. Deşi nu au dat detalii clare asupra neînțelegerilor care au existat între ei, Cătălin a făcut aluzie la faptul că Oana s-ar fi supărat pe el după divorțul de Pepe.

„Mă ştiu cu Oana Zăvoranu de când eram nişte copii visători şi ambiţioşi, începători în televiziune. De atunci în vieţile noastre s-au întâmplat multe şi timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul «Acasă la Măruţă», am îngropat securea războiului şi am vorbit sincer despre viaţa ei. Toată pata ți s-a pus de la divorțul cu Pepe. Până atunci noi ce am avut de împărțit? Divorțează Pepe de Oana Zăvoranu. S-a produs divorțul și atunci țin minte că te-am sunat, am venit la tine, ți-am povestit și ți-am zis că povestim, să vedem ce se întâmplă. Cu tine aveam o relație mai apropiată, lucrasem împreună, mâncasem împreună un covrig. Tu nu ai vrut să vii. (…) Eu l-am sunat apoi pe Pepe, cu care nu aveam așa o relație”, a spus prezentatorul de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe