Cătălin Măruţă, dat de gol. Cu ce Faimos de la Survivor România 2021 ţine prezentatorul. Nu te-ai fi gândit niciodată

Stan Filon 19.04.2021, 09:07

Cătălin Măruță a fost dat de gol! Îndrăgitul prezentator de televiziune are o emisiune preferată de la concurență! Soțul Andrei se uită la Survivor și are un preferat pe care îl susține cu toată determinarea sa. Fiul său, David, și-a dat de gol tatăl.

Cătălin Măruţă, dat de gol de fiul său. Care este Faimosul său favorit de la Survivor România

Cătălin Măruță realizează un podcast de acasă, la care invită diferiți artiști, oameni de televiziune, vedete din România. Ultima invitată a sa a fost Theo Rose. Chiar în timpul emisiunii online, prezentatorul de la Pro TV a fost sunat de fiul său, David, care a ţinut să îl anunţe că favoritul său din competiţia Survivor România 2021 s-a reîntors în concurs.

David: “Tati, am o veste pentru tine. S-a întors prietenul tău la Survivor!”

Cătălin Măruţă: “Cine?”

David: “Jador!”

Toată lumea a izbucnit în râ, după care Cătălin Măruță părea ușor stânjenit de faptul că s-a aflat secretul său. “Atât am avut de zis. Bine! Eva ce a zis? Voi sunteţi cu Războinicii, nu?!”, a mai spus Cătălin Măruţă, care a venit cu mai multe detalii despre Jador.

Catalin Maruta, dat de gol de fiul sau
Catalin Maruta, dat de gol de fiul sau

L-a văzut o singură dată pe Jador

Omul de televiziune a spus că l-a întâlnit o singură dată pe Jador, iar cei doi nu prea au fost pe aceeași lungime de undă. Mai mult, Măruță a recunoscut că nu prea l-a plăcut deloc pe Jador, dar l-a redescoperit la Survivor România, unde a devenit fanul său.

“Ce înseamnă să nu cunoşti omul cum trebuie… L-am avut invitat o singură dată pe Jador la emisiune, a venit cu Alex Velea. Nu mi-a plăcut deloc ce s-a întâmplat, a avut o atitudine ciudată, nu a fost deloc pe placul meu… Văzându-l ulterior la Survivor am devenit fanul lui. Mi-a plăcut determinarea lui”, a completat prezentatorul.

Jador a revenit la Survivor România

Nu doar Cătălin Măruță a fost surprins de revenirea lui Jador la Survivor România! ”Faimosul” s-a accidentat și a fost nevoit să părăsească emisiunea pentru a se trata. A stat la spital ceva timp, iar colegii lui au rămas șocați la ultima ediție, când acsta și-a făcut apariția printre ei. Jador se sprikinea în cârje, avea un ghips imens, dar a spus că nu mai putea sta la spital, deoarece îi era dor de colegii săi. Nu și-a pierdut simțul umorului: și-a anunțat clegii că intră pe traseu!

”Sunt pregătit, intru pe traseu azi. Eu vreau să lupt cu Sorin. Am avut câteva probleme, cu stomacul, cu piciorul. Am cerut doctoriță… am vrut o asistentă, nu mai vreau să-l văd pe Teo (medicul). Am citit o carte, dacă îți zic râzi… Mica Sirenă. Eu nu am venit aici să fiu ca Buturugă. Mă duc acasă la mama, vreau să înțeleagă ce spun.  Nu vă duceți la spital, stai între patru pereți, numai tu cu un gardian. Mi-a fost sincer dor de colegi, vreau să le mulțumesc că m-au scos din apă și vreau să îmi cer iertare de la Musty”, a spus Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI