Cătălin Măruță a prins curaj. Nimeni nu se aştepta să spună aşa ceva în direct: „Mă las în chiloţi”

Antonia Iacobescu, Gabriel Peneș 22.07.2021, 10:17
Cătălin Măruță a prins curaj. Nimeni nu se aştepta să spună aşa ceva în direct: „Mă las în chiloţi”

În emisiunea ‘La Măruță’ de miercuri, 21 iulie, prezentatorul tv i-a lăsat pe toți mască. Cătălin Măruță a făcut o mărturisire halucinantă în direct, la tv. Magicianul Andrei Magicman a fost invitat în emisiunea de la PRO TV, pentru un nou truc cu cărțile de joc.

Cătălin Măruță, mărturisiri fără perdea în direct

Ca deobicei, Cătălin Măruță nu s-a putut abține și i-a trasat acestuia o ”sarcină” și mai dificilă. Andrei Magicman a rămas uimit când a auzit ce a putut să spună Măruță.

”Fii atent, dacă tu reușești să ridici masa asta cu puterea minții, eu rămân în chiloți”, a zis Măruță, fără rețineri.

Ce regretă Cătălin Măruță cel mai mult

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, cele două vedete bucurându-se de o familie superbă, alături de David și Eva Măruță, fiul și fiica acestora.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță, alături de Eva și David, fiii lor

Deși din punct de vedere al carierei, ambii au succes, iar viața de familie este una pe care mulți și-ar dori-o, Cătălin Măruță a recunoscut recent care este cel mai mare regret al său.

‘Că nu am făcut copiii mai repede’, a afirmat Cătălin că este cel mai mare regret al său, în cadrul interviului oferit viva.ro.

Care este motivul pentru care nu ar ierta-o niciodată pe Andra

Cătălin Măruță a făcut recent o mărturisire, dezvăluind care este motivul pentru care nu ar ierta-o niciodată pe Andra. Vedeta de la Pro TV a vorbit despre un subiect mai puțin cunoscut.

Deși este o fire tolerantă, prezentatorul recunoaște că are și slăbiciuni, mărturisind recent faptul că nu admite ca cineva să greșească și apoi să își ascundă greșeala. Cătălin consideră minciuna o decizie nepotrivită, apreciind persoanele care, în ciuda greșelilor, își asumă orice, încă o dovadă că prezentatorul este genul de om care spune lucrurilor pe nume, fără ascunzișuri.

‘Să greșești și să încerci să ascunzi asta, să minți, în loc să spui ce s-a întâmplat, de teama consecințelor. Cel mai corect și mai eficient este să îți asumi orice’, a mărturisit Cătălin Măruță, într-un interviu pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe