Cătălin Măruță a mers la cumpărături și a pus bonul pe internet. Cât a dat pe o pereche de blugi

Nicu Stan 14.02.2022, 17:36
Cătălin Măruță a mers la cumpărături și a pus bonul pe internet. Cât a dat pe o pereche de blugi

Cătălin Măruță a mers la cumpărături și a pus bonul pe internet. Cât a dat pe o pereche de blugi. Omul de televiziune a vrut să le arate fanilor lui de unde obișnuiește să-și cumpere blugi. Soțul Andrei preferă haine confortabile și de calitate, astfel încât prețul nu contează niciodată. De la ce designer celebru face cumpărături omul de televiziune.

Cătălin Măruță a mers la shoping și a pus bonul pe rețeaua socială. Cât îl costă o pereche de blugi

Cătălin Măruță cumpără numai piese vestimentare de calitate, întrucât trebuie să apară impecabil în fața fanilor lui de fiecare dată, astfel  că își cumpără haine de la cei mai renumiți creatori de modă.

Cătălin Măruță n-are nevoie de prea multe prezentări fiind unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune din România.

Catalin Maruta si blugii pe care i-a cumparat
Catalin Maruta si blugii pe care i-a cumparat

Cătălin Măruță iubește blugii

Emisiunea pe care o prezintă are o mulțime de fani și, dacă ne uităm cu atenție la aprițiile sale pe micul ecran, nu putem să nu vedem că una dintre piesele vestimentare preferate ale soțului Andrei sunt blugii.

Astfel, acesta, cu puțin timp în urmă, le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare de unde obișnuiește el să-și cumpere blugi.

Cât plătește Cătălin Măruță pentru o pereche de blugi

Astfel, Cătălin Măruță a dezvăluit că obișnuiește să-și cumpere blugi de la prietena lui, Adina Buzatu. Pe site-ul oficial al creatorei de modă, o pereche de blugi bărbătești valorează 595 de lei, însă Cătălin Măruță nu se uită la bani atunci când vine vorba de calitate.

În plus, Cătălin Măruță a ținut să precizeze că tot ceea ce le arată este plătit de el, arătându-le și bonul fiscal prietenilor lui virtuali.

Cătălin Măruță nu face reclamă la blugi. Cum le-a demonstrat asta prietenilor săi virtuali

„În weeend am un eveniment, iar ieri am fost la prietena mea pentru costum și am găsit blugii ăștia senzaționali. Vi-i arăt pentru că la un moment dat tot am primit mesaje De unde sunt blugii?.

Erau niște blugi în genul ăsta, albastru și asta voiam să vă zic, că are niște chestii fabuloase. Și să nu vă aud că vă arăt blugii pentru că, nu știu, am eu vreun deal sau ceva. Uite aici și factura fiscală, ieri, frumos. Așadar, v-am arătat cum stau lucrurile. Asta o fac pentru că îmi plac foarte mult blugii aceștia și am zis, dacă vă interesează, să știți”, a scris Cătălin Măruță pe rețeaua socială.

Urmăriți Impact.ro și pe